- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
Nekem 1 egy hónapos lesz a ház, szeretem. Bár ez a sötétített üveg nem a legjobb benne, picit világosabb árnyalat (de nem teljesen átlátszó) lenne az ideális.
-
hajbel
addikt
válasz
Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
Aki használja az tudja, hogy nem csak úgy néz ki
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Nagyon jó árban van, és elég faintosnak néz ki.
Best buynak néz ki. -
Piftuka
veterán
Ritka hülye hangzású fantázianeve van ennek a modellnek, de az tény, hogy ez a "Fractal Design" rendkívül ízléses, letisztult, és - ami fontos - minőségi számítógép házakat gyárt.
-
Skynet258
veterán
Aztán fehér mikor lesz? Menne is fel apróra a fekete...
-
Cbox11
csendes tag
Nekem is 4 hónapja megvan a ház. Hűvös, halk, szerelése egyszerű, a dizájn letisztult.
A belső világításokat lágyabbá teszi az alap sötétített üveg. Viszont akik nem élik az RGB hullámot, azoknak valóban kifizetődőbb egy full transzparens üveglap. Belső világítás nélküli gépeknél a sötétített üveglappal valóban nem volt létjogosultsága.
OFF:
Nekem valamiért egy hónap után az előlapnál véletlenszerűen "rezonancia-zajom" van. Maga a kipattintható szűrős "mesh" felület adja ki a zajt. Ha ráteszem a kezem, elhallgat. Szétszedtem, összeraktam, semmi. Gépet is újra összeraktam benne, semmi. Valakinek van valami ötlete? -
Sanchez638
addikt
Nagyon jók ezek a Fractal házak...
Nekem 2db Arc Mini-m van és annyira jó a fogása/szerelése és anyag használata.
-
CSB29
aktív tag
Nekem is ez van, nagyon jó ház. A sötétítettet csak annak ajánlom, aki pakol bele egy két ledet. A sima üveg egyébként lenne jó.
-
CptAdamica
veterán
Lassan 1 hónapja van ilyen házikóm, csak ajánlani tudom azoknak, akik nem vágynak hatalmas gamer házra.
-
hajbel
addikt
Pont jó a sötétített üveg. A világítást kiemeli, a csúnyább részeket eltakarja. A zárt kialakításnak nem nagyon látom értelmét, halk úgysem lesz. A világos üveg jó azoknak, akik meg akarják mutatni jobban a gép alkatrészeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest