- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iGO Primo
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
#57018880 #19 üzenetére
Elöljáróban: én olyan szinten vagyok single player párti, hogy még a diabloid loot tombolákat (Diablo sorozat, Titan Quest stb.) is mindig single playerben nyomom, nemigen lehet rábeszélni a multizásra. Hát még a rendes cRPG-k esetében! Ott pláne elképzelhetetlen a számomra, hogy ne egyedül merüljek bele egy történetbe, vagy ne én egyengessem a karakterek sorsát.
Mindezek mellett mondom, hogy pl. az új (idén megjelenő) Divinity játék (Original Sin) viszont sok szempontból nagyon érdekes coop lehetőséget fog behozni. Engem nem fog érdekelni, azt is single-ben fogom tolni, de ott például olyan coop módot raknak bele, ahol a mindenféle NPC-kel zajló párbeszédekbe is egyszerre kapcsolódhatnak be a játékosok, és véleménykülönbség esetében a játékbeli karakterek idevonatkozó skilljei döntik el, hogy kinek az akarata érvényesüljön (mi legyen a párbeszéd eredménye).
Egyébként "klasszikus" rpg lesz, körökre osztott harcrendszerrel.
Egy kis ízelítő belőle (egy párbeszédes példához tekertem, de vedd hozzá, hogy ez még pre-alfa állapot)
Ha a legelejétől nézed a videót, akkor azt is láthatod majd, hogy miként lehet benne trükközni az elemekkel (ha esőt csinálsz, akkor a képződő tócsát megfagyaszthatod, hogy elcsússzon az ellenség, vagy elektromosságot vezethetsz bele stb.)
Én kíváncsian várom majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest