- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Ha nem csal az emlekezetem, akkor kb. 1 millio menekult erkezett csak tavaly Nemetorszagba, szoval nem olyan nehez idejutni, nem par menekultrol van szo. En egyetlen menekultbe sem rugtam bele, hanem arra probaltam ramutatni, hogy egy kelet-europaitol sajnaljak a segelyt a nemetek, pedig nem biztos, hogy az kevesbe erdemelne meg, mint mondjuk xy menekult, aki a mostani aradattal erkezett.
Amugy te mennyi penzt adtal olyan segelyszervezeteknek, akik kifejezetten helyben, Sziriaban, vagy valamelyik kozvetlen szomszedos orszag menkulttaboraiban segitenek? En nem sokat, csak 100 eurot evente, lassan harom eve, olyan szervezeteknek, akik gyerekek oktatasat vagy eppen napi elelmezeset oldjak meg.
Nekem az a velemenyem, hogy pl. a szir helyzetet nem Europaban kell megoldani a menekultek befogadasaval, hanem Sziriaban.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Napelem
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Synology NAS
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest