- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
cloonee
tag
Sziasztok!
Nem tudom tudjátok-e, már lehet tesztelni a béta verzióját, még egy pár napig.
Link[link] -
winfier
senior tag
Tiszta MW-ed kinézete van. Lehet előszedik aztán csapnak rá 1 új motort meg dx11-et aztán megint örülhet a nép.
-
Gergo88
tag
Nekem a Porject Torque elgondolasa nagyon tetszett, csak a megvalositas nem volt az igazi. Ha nem lesz havidij szerintem kiprobalom a cuccost, kivancsi vagyok mit tudnak kihozni ebbol az MMO racing temabol.
Mivel online exkluziv igy az uj tartalom nem okozhat gondot (lasd BF Heroes, ahol folyamatosan adjak ki a palyakat).
-
elithun
őstag
A más kinézetű HUD-on kívül semmi más újat nem vélek felfedezni a képekben.
-
monsta007
tag
Jól néz ki, játékmenetben sztem simán meglesz az MW szintje. Inkább attól félek h az online rész hogy oldják meg, elég nagy káosz lenne abból ha mindenki csak úgy összevissza mehetne az utakon. Másik meg az, hogy ha nem lesz benne elég autó és verseny akkor bizony hamar megunható lesz.
-
menalcas
őstag
Meglátjuk, hasonlitási alapnak ott a TDU, nagy szabadságról és személyre szabhatóságról beszélnek, de egy jó online játéknak hogy befusson sztem fóleg autóversenynél hihetetlenül változatosnak és hatalmas tereknek, kismillió kocsinak kell rendelkezésre állnia.
-
McCoy20
tag
ez kb az MW, nemtudom hogy Shift szinvonala meglesz-e?
-
volvoguy
addikt
Sztem nagyon jól néz ki...bár nemtom fizetős lesz-e, mint pl. a WoW, vagy csak egyes részei a játéknak, de ez alázza a Project Torque-t
-
zuchy
őstag
Hát kíváncsi leszek rá, de eléggé MW klónnak tűnik.
Érdekes, hogy csak PC-re jön, Need For Speedtől ez ritka. Igaz lassan már havonta jön egy NFS. -
Akos2110
tag
"Megjelenni kizárólag PC-re fog"
-
hemaka
nagyúr
na még egy tucatnfs...
-
mnmlst
tag
válasz
hardverarc #5 üzenetére
hát ahogy elnézem a képeket, nekem nagyon is a mw-et jutattja az eszembe. jó lenne, ha ahhoz térnének vissza, viszont kicsit sajnálom az exkuzivitást, meg lehetett volna oldani ezt minden platformra ha nagyon akarják...
-
hardverarc
csendes tag
én már nem hiszek az nfs-ben,annyiszor átvágták a jó-népet az MW óta....
-
hito
nagyúr
Végre egy PC exklúzív
Első és hármas kép nagyon odacsap
-
Viktor77
titán
Jajj! A "suhanás"csík ugye nem igazi?
-
mephi666
nagyúr
remélem elsősorban offline játékra kihegyezve is lesz újra hasonló nfs, amiben elfelejtik végre a belvárosokat és a karámversenyeket
kicsit már elegem van a városokból és a versenypályákból... jó lenne mindenféle alpesi, ciprusi, egyiptomi meg akármilyen egzotikus környéken száguldozni... (esetleg 1-2 autópálya belefér, de ne az ilyen pályák legyenek túlsúlyban)
-
Sicilian
addikt
A képek alapján nem rossz, de majd meglátjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged