- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
LFS: 1et értek (játszottam vele sokat
), de szerintem sajnos soha nem fognak csinálni mondjuk egy Forza háttérrel rendelkező játékot olyan részletes fizikával. Hiszen ha belegondolsz, mire megterveznek minden autót, és utána még azt hogy pl egy nagyobb motor miként változtatja meg a súlyelosztást, vagy a lengéscsillapító terhelését az nagyon sok idő lenne (talán ezen matyiznak annyit a GT szakemberei is).
-
Gomez86
őstag
Én meg remélem hogy a Forza lesz a fő csapásirány! Még mindig játszom vele!
Az NFS meg már nem fogja hozni azt a régi feelinget, mert már nem nagy téma egy ferrarit, vagy porschet vezetni különböző digitális környezetben. Másrészt meg mi is felnőttünk. Akik akkor gyerekként játszottunk az első részekkel és csorgott a nyálunk a 300 x 200-as felbontásra. Meg hogy melyik egyenesben tudjuk elérni a 300-at. Szép idők voltak, de nem lehet folyton a régiekhez ragadni
SZVSZ Már nem ez a nagy szám, hanem inkább a kezelhetőség, élethűség, meg a sok autó, és alkatrész. Hogy sokáig kitartson és ne csak egy hétvégés játék legyen, mint a mostani NFS-ek...
Senkinek sem szeretnék a lelkébe gázolni ezzel, és ha mégis megtettem, akkor peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest