- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
És szerinted autós játékból csak 1 féle van? Mert én láttam olyasmit is autósban hogy roncsderbis, lövöldözős, rendőrös üldözős, sima versenyzős, stb. Sajnálom hogy te csak olyat láttál ami a kvarcjátékon volt (gondolom sima versenyzést).
Az újdonságot nem nekem kell kitalálnom, hanem a fejlesztőknek, így megy ez.
De nekem elég lenne egy modernizált nfs a 4 vagy 5 rész-t folytatva. Kihagyva a "kecsapot" csillagvadász űrhajós fizika helyett autó fizikával(undorground/prosztrít, mert a shiftben már "vakond" fizika van, vagyis menj át az ellenfél alatt), vidéki utas, esetleg néhány utcai versennyel, rendőrökkel szintén "kecsap" nélkül. Ha legalább nfs néven csinálják legyen is nfs, és ne szégyenítsék meg az nfs nevet olyanokkal mint amik az 5 után jöttek.
"A toplista is téged igazol." nem. A toplista az "egyél szart! Több millió légy nem tévedhet" igazságot igazolja.
-
Sanyix
őstag
Nem csak nekem nem tetszik. És ha megnézem hogy régen milyen játékok voltak, és most milyenek vannak, bizony nagyrészt meredek zuhanás van a színvonalban. Semmi ötlet semmi újítás, a shitben sincs, egyszerűen megpróbálták a gridet és a gtr-t lemásolni, ami elég gázul sikerült mellesleg. cod 4 is ugyan az megy mohaa óta, simsnél is wownál is.
-
Sanyix
őstag
Gáz hogy egy ilyen játék IS felfére a toplistára... nem érdemli meg, ahogy a többi sem. Dehát a nép szereti a szart, ezt minden nap bizonyítja ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest