- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
jrjungleboy
csendes tag
Sziasztok,
Használ valaki ilyen gyűrűt? Szeretnék venni egyet csak vásárláshoz, semmi okos funkció meg fitness. Nézegettem párat, de nálunk sok nem elérhető. -
st6969
őstag
Egyelőre én is idáig jutottam. NFC-s gyűrű, karkötő és okosórát is ideértve.
Az óránál annyi van talán, hogy PIN kódot kér fizetés előtti feloldáshoz. Ez biztonságosnak tűnik, csak éppen nem kényelmes. Ujjlenyomat jobb lenne.
Ha van ilyen ujjlenyomatos okosóra, amit Google Pay-hez lehet kapcsolni, és NFC-vel lehet fizetni, akkor szóljatok -
DrKapocs
őstag
válasz
brainticket #1 üzenetére
De jó lenne egy ilyen nálunk is. Felkerestem az Erste osztrák oldalát, meg is néztem. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot az ügyben, de nálunk sajnos ez nem érhető el. Legjobb tudomásom szerint a Telenor kínál ilyet, de az irreálisan drága (490 Ft-os havidíj és a feltöltések 2%-a). Ha azt normálisan használom, akkor havonta kb. 1500 Ft elmegy erre, miközben az Ersténél Szupernullás csomagom van. Nem tudtok valahol ilyen szolgáltatást, normális áron?
-
LámaZ
addikt
...és mondom a tutit:
(Az Alin egy időben dömpingreklámja volt: bármilyen kulcsszót beírtál a keresőbe, az értelmes találatok közé bele voltak vegyítve ezek a gyűrűk is.)
Nekem már akkor volt ilyen Jackom-gyűrűm, amikor ti még nem is hallottatok róla, de semmire nem használom, mert ahhoz a banktól kell kérni valamit, amit beleragasztasz a mobilodba, vagy olyan SIM-kártyád adnak, amelyben benne van az nfc.
Azonban, ezt a korlátozást meg lehet kerülni az otp-s Simple appal.
Ott ugye regisztráltál egy akármilyen bankkártyát. Nos, ha a telefonod NFC-képes, akkor tudsz azzal a bankkártyával fizetni érintésmentesen is. -
LámaZ
addikt
válasz
TheMajor66 #35 üzenetére
Követem...
-
TheMajor66
tag
Most szereztem be egy Jakcom nfc gyűrűt, az eladó cég szerint lehet bank kártyás fizetést is programozni rá, de melyik progival? OTP mastercard-m van, a Simple-vel használom fizetésnél a telót helyette...de inkább gyűrűvel fizetnék, vki tipp?
-
rene85
aktív tag
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Már nem lehet új szerződést kötni, akinek van, az tudja még használni. Én telószámot váltottam, hónapok óta nem tudják megoldani hogy ismét használhassam a szolgáltatást úgyhogy nem javasolnám egyébként sem
-
hajbel
addikt
Most akkor ha android payel használom, akkor ugye fel kell hozzá oldani a telót, tehát semmi értelme. Ha nem android payel használom, akkor meg valai mellém áll és lelopja a kártyaadataimat, tehát annak sincs semmi értelme. Ennek az egésznek semmi értelme [Chewbakka védelem].
-
daninet
veterán
A cikkirot kernem ne hivja okosgyurunek, mert egyreszt nem az, masreszt mar 2 eve se volt meno minden vacakra raakasztani hogy "okos" ami 1nel tobb dologra valo.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #22 üzenetére
Akkor rossz a készüléked. Működik
-
icemad
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #22 üzenetére
Nekem a credit card reader simán beolvassa a holland ing-s Maestro kártyát.
Ronson: ez hogy jön ide?
-
JoeYi
őstag
és akkor a Sparban mondjam, hogy gyűrűvel fizetnék? Lehet érintéssel?
-
Krill77
őstag
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Álmos könyv. LoL Az egy baromság.
-
icemad
nagyúr
-
QG
tag
Egyébként (bár nem vagyok képbe nagyon a technológiával), de létezik az, hogy leszedik a kártyádról a pénz valami kis kütyüvel, miközben a zsebedben van. Ennél ez nem egy risk?
Kártyánál sem létezik, a kártyádon nincs pénz, csak azonosít a bank felé.
Szóval a fickó a kütyüvel adna egy utasítást a bankjának, hogy vegyen el pénzt a te bankodtól, és a kártyád erre tényleg felhatalmazza, de ehhez legalább egy bankot be kéne vonnia a buliba, vagy feltörni. Ha meg ilyet tud, nem 5000 forintokkal bohóckodik. Afölött meg már PIN kód is kell. -
válasz
macilaci78 #15 üzenetére
Nos igen, elég sok helyen, én pl nyomdában dolgoztam, ott tilos
habár nem jellemző ,hogy épp fizetni akartam volna, viszont le és felvenni, egyenlő azzal, hogy elhagyom.
De biztos van piaci rés ebben is, én mondjuk kerülöm a bankkártyával történő fizetgetést.
-
Kb az első amit el lehet hagyni...
-
Fejvadi
nagyúr
Elég kényelmetlen viseletre tippelnék, legalábbis a képen nagyon szélesnek látszik.
-
brainticket
aktív tag
válasz
szabi__memo #10 üzenetére
nekem egy matricám van, igazából mint egy másodkártya működik, van persze a normális maestro-m meg most ez pluszban.
-
DaveJr
őstag
Tök jó, hogy a FAQ-ban azt írják erről a gyűrűről, hogy ők nem biztosítanak semmit a paypass-os fizetéshez:
"Q Can I use my ring for contactless payments?
A If you create your own method then yes but we don’t provide a mechanism to do this."Szóval tök jó, hogy arra lett kifejlesztve csak éppen semmi eszköze nincs a vásárlónak, hogy használni is tudja...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
brainticket #1 üzenetére
Ha ott van ilyen mobilos megoldás akkor itthon mit fejlesztgetik (saját állítsuk). Hogy rohangálnak meg.
Amúgy kell hozzá rendes bankkártya vagy ez egy virtuális kártyáként funkcionál?
-
icemad
nagyúr
Kínából meg 4 euró... De az talán csak a kijelző feloldására jó... Smart ring vagy mi a neve...
-
macilaci78
nagyúr
Nem is tudom, valami még hiányzik belőle. Talán a dizájnt, formatervet kellene átdolgozni, hogy tényleg minden szükséges dolgot el lehessen vele intézni.
-
gerii
addikt
A fém neve magyarul titán.
-
NovakX5
csendes tag
válasz
szupermacs #4 üzenetére
Igen, OTPnél már több, mint egy éve használom az NFCs fizetést, minden gond nélkül, a telefon NFCjét használva.
-
balaaazs
senior tag
válasz
brainticket #3 üzenetére
De a gyűrű köré nem teszel semmit a kezedre
Hacsak nem egy árnyékoló kesztyűt
-
szupermacs
veterán
OTP Banknál van valami lehetőség NFC fizetésre? Amikor legutóbb néztem, még valami fizetős szolgáltatás volt erre kitalálva.
-
brainticket
aktív tag
-
balaaazs
senior tag
Jee, kérek ilyet a mostanimba, olyat lehet?
Egyébként (bár nem vagyok képbe nagyon a technológiával), de létezik az, hogy leszedik a kártyádról a pénz valami kis kütyüvel, miközben a zsebedben van. Ennél ez nem egy risk?
-
brainticket
aktív tag
Itt ausztriában az Erste Banknál már van egy ideje NFC karkötő, matrica telóra, meg app-os megoldás:
www.sparkasse.at/BankCard/kontaktlos
Új hozzászólás Aktív témák
ma A három éve, nem meglepő módon óriási sikerrel záródó Kickstarter kampányból immár valódi, megvásárolható termék lett.
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest