- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Ezért volt zárt a teszt, és mivel itthon a Mastercard a PayPass élharcosa (meg hát az ő brandjük), érthető, hogy miért volt úgy, ahogy.
A Google Walletet meg bármilyen kártyával kötöd össze, nem fog itthon működni (ha a Mobiltárcához hasonló, a telefonommal fizetek megoldásra gondolsz).
-
LouiS22
veterán
Pl. most ért véget a Mobiltárca zárt kereskedelmi tesztje, igencsak jó volt a telefont bankkártyaként használva fizetni vele.
Néhány további felhasználási mód: Profil váltás programozása egy tag-re, Swarm checkin automatizálás, neadjisten - nem lehetetlen - munkahelyi belépőkártya telefonra pakolása (Mobiltárcában a Telekomos és Vodafone-os dolgozók tesztelték, szóval mindenképp megoldható, nyilván fejlesztés kell hozzá).
-
janitor01
tag
Engem is érdekel, hogy vajon mire lehet ezt használni egyenlőre? Gyakorlatilag nekem még sosem hiányzott. Pláne az Apple esetén fura nekem, mert az airdropp funkció ugye az IOS8 ban eléggé nagyot fejlődik éppen és ugye az nem NFC-t használ legalábbis a béták alapján.
Egyébként abban egészen biztos lehet mindenki és ezt már sok fórumon leírtam itt is, hogy az Apple is teremnt és követ divatot váltva. Ők kitalálták az ujjlenyomatot, a nagy felbontású kijelzőt a többiek átvették, a többiek jöttek az NFC vel és a nagyméretű kijelzővel az Apple majd átveszi. Millió egyébb dologban is együtt fejlődik az egyik a másikkal.
Igazából ez jó a felhasználóknak mindkét rendszer esetében. Nekem senki ne mondja, hogy a verseny nem jó dolog!
Én apple telefonokat használok 6 éve. Fanboy vagyok? Lehet. Nagyon szeretem az Apple termékeit. Sosem akartam senkit meggyőzni vagy MACtéríteni. De mégis minden téma ami az Apple-el kapcsolatos ilyen - már bocsánat de - értelmtlen de fröcsögős kommenteket szül még a PH!-n is. Az oké, hogy egy indexes cikk alatt megindul a harc, de egy ilyen relatív szűrt és szakértőbb könzöségnél nekem ez nagyon fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest