- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
A régi google Wallet-be (legyen az virtuális mastercard vagy akármi) adtak ajándék 10$-t, és usa kártyával ezt fel lehetett tölteni.
Az én igényeimet ez is kielégítené, ha fel tudnám tölteni ezt a Wallet-es virtuális cuccot.
Vagy valahogy a Wallet-be lehetne importálni egy itteni bank által adott virtuális kártyát
vagy akár wallet helyett a bank saját app-ja működne. -
-
zseko
veterán
Jó, mobiltárca egyértelmű, igaz jelenleg feleslegesen macerás, és kötött megoldású, így nem is tudtam kipróbálni. Visa kártyával nem működik. Google Wallet meg Maestro kártyával nem működik. És a bank is meghatározott.
Otthonra gondoltam, ezekre a felragasztható kis tag-ekre. Az első példádat nem értem miért jó, sose használtam profilokat, ha úgy kellett kikapcsoltam a hangot, nem tart tovább ez sea második példád szimplán fogalmam nincs mi
, a harmadik az ésszerű és érthető is.De még mindig nem tudom miért érné meg nekem otthonra venni ilyen kis felragasztható izéket
Nem vagyok ellene, csak szeretnék rájönni mire tudnám használniMobiltárcáról jut eszembe, nekem a Buxa is egy tetszetős alkalmazás lenne haveri körben, vagy fizetni. Ha használnák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest