- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Az az értelme ennek a készüléknek, hogy ez a kezdet. Az ilyen eszközök is fejlődni fognak, később már lehet hogy meghaladja a hatásfoka a vezetékes töltő kapacitását, és mondjuk ha hazaérsz csak lerakod a megszokott helyre és felkapod onnan ha menned kell.Nem kell kábelekkel molyolni, ami néha meglehetősen bosszantó tud lenni. Gépjárművek esetében ugye nem kell kibeszélni a praktikusságát, és ha minden telefon töltése így működne, nem szívnánk többet a 914376242 különböző töltőszabvánnyal.
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
Értem. Engem nem zavar(t eddig). De lehet hogy ezután már én is így fogok írni. De mivel még nem jelezte senki hogy ez nem helyénvaló, tényleg nem foglalkoztam vele. Van benne valami hogy pofásabb a szöveg ha van ott szünet.
(#41) LamerGyuri
Mindent értünk.Viszont erre is muszáj valamit linkelnem.Ezt.(Semmi személyeskedés, csak a poén)
Szerk.: most nézem."Élő, meztelen nő?" Hát, ha neked az élettelen test jön be? -
vadkörte
addikt
Neked lehet... Rántottam már ki a hirtelen felkapott telefonból a csirkebelet, mert elfelejtettem, hogy rádugtam.
A cikk tetszik, épp jókor jött. Elindította a vezérhangyát.
A töltő nem túlzottan drága és még asztali tartónak is megfelel. A telefonom is sokszor csak kallódik erre-arra, mert nincs egy normális tartóm. Ezzel meg két legyet lehet egy csapásra a legyek örök vadászmezejére száműzni.Nemrég vettem egy Ascend G700-at (nem, sajnos még nem ért ide, ha végre megkapom és belaktam teszt is lesz...) és sehol sem találok információt róla, hogy támogatja-e - sejtésem szerint nem - a madzag nélküli töltést. De egy olyan univerzális töltőkit-tel, mint amit Danex linklet a 12-es HSZ-ban talán alkalmassá tehető rá. Végülis az USB port-ot adatátvitelre nem nagyon használom már az Ace-en sem. A töltőkit csatlékja, meg vakdugónak is jó lehet.
-
Meglivorn
aktív tag
Nekem ugyan jelenleg még nem aktuális a dolog, de ha (remélem hamarosan) az lesz, akkor igenis gondolkozom egy ilyesmi beszerésén.
Persze az eredeti nexus töltő elég horror árban, olyanra én sem adnék pénzt, de egy 100K+os okosteló mellett ez a 6K már nem jelenthet gondot.
Én estére minig ugyanoda teszem le a telót (még egy kis párnája is van, nem szándékosan, így alakult ^^°): Este valóban nem szoktam telóval a kézben elaludni, de már többször ébredtem csörgésre, vagy üzenetre, vagy napközben lógott a töltőn, és hívtak. Olyankor van hogy a legjobb szándékom ellenére is kissé erősebb rántást kap a kábel, amit azért nem hinném, hogy szeret.
Szóval én kifejezetten látnám az előnyét, ha este a szokott heyen csak leteszem a telót és tölt, ha valamiért fel kell kapnom, nem rántom szét a kábelét, stb. -
vamzi
senior tag
Én például sokat gondolkodtam már egy ilyenen, mert:
Sokat rohangálok az irodaházunkban
Sokat kell telefonálnomHa én minden egyes alkalommal, mikor leülök a helyemre bedugom, majd mikor elmegyek lehúzom, akkor belátható időn belül vagy a teló vagy a kábel tönkre fog menni. Ez napi legalább 20-30 dokkolást is jelenthet. Hamar kikészülnek a csatlakozók.
Illetve sokkal egyszerűbbé válik a telefonálás is, mivel a kábel nem akad bele semmibe, nem rántja ki a telót a kezedből, ha hirtelen felkapod.
Szóval, igen is van értelme, csak sajna az iPhonet nagyon megvastagítja, így pedig már inkább veszek aksis tokot.
z123456789
+1 én sem ajánlom azt a töltőt. Jobbik esetben csak hirtelen elhalálozik, rosszabbikban kigyullad. Szintén tapasztalatból tudom. -
z123456789
addikt
Nem kell érteni ezen semmit.Igazad van, lassabban tölt, meg csak annyival több, hogy nem kel dugdosni.
Bár én már itt kicsit kitérnék arra, hogy ugyebár a legtöbb okos telefon 1, jobb esetben 2, netán 3 napot bír ki egy töltéssel.
Ez azt jelenti hogy naponta akár többször is ki-be dugdozod.Ezáltal generálva egy fizikai használatot a telefonnál, ami egy-két esetben eredményezheti az USB bemenet sérülékenységét.Ráadásul én utálom a port, ezért a telefonom nyílásaiban gumi sapkák vannak.Azt mindig kivenni, meg visszarakni...Na az az igazán fáradtságos meló!
De valóban csak ennyivel nyújt többet.Illetve ami nekem lényeges volt, hogy egy ilyen, kb 45 fokos szögben döntött telefontartó kellet, hogy kényelmesen rálássak a kijelzőre.Lehet röhögni hogy mennyire vagyok kényelmes. -
z0d1AK
nagyúr
Önmagában ennyit tud. Nyilván sötétben kényelmesebb csak rátenni egy ilyenre, mint megkeresni a telefonon az USB csatlakozót, majd még azt is megálmodni, hogy a kábelt melyik irányból kell beletolni.
Mellesleg vannak olyan kiegészítők, amelyek más funkciókkal ötvözik a Qi-t, Gondolhatunk itt az autós tartókra, amelyekbe csak beilleszted a telefont és már tölt, nem kell folyton kábellel vacakolni. De én most éppen egy olyan kiegészítőt néztem ki magamnak, amely telefon/tablet dokkoló egybeépítve egy jobbféle hangrendszerrel, valamint közben Qi-n keresztül tölti a kompatibilis készüléket. Úgyis leteszed valahova a készüléket, így viszont kábellel sem kell szórakozni.
Persze hozzá kell tenni, hogy a maga nemében luxustermék, mint ahogyan a 100-200 ezer forintos okostelefonok is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest