- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
xuser
tag
válasz
z123456789 #66 üzenetére
köszi, a képek sokat segítenek, már csak meg kell tudnom kb hol van a tekercs, de sztem középen..
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
z123456789 #66 üzenetére
Nem az akkumulátor helye számít, hanem az, hogy a hátlap alatt hova lett rakva a Qi tekercs.
-
NTonee
veterán
válasz
z123456789 #64 üzenetére
köszi a bemutatót!
Én egy Nillkin Magic Disk-et rendeltem otthonra, de az olvasottak alapján szerintem melóba rendelek egy ilyet is. -
Valzor
aktív tag
válasz
z123456789 #58 üzenetére
Köszi a választ, így esélyes a kütyü
-
xuser
tag
válasz
z123456789 #58 üzenetére
Sikerült kipróbálni rátehető e normálisan egy 7" tablet? Mert nekem is szimpi hogy jobb a rálátás..
-
MASSlag
tag
válasz
z123456789 #53 üzenetére
Köszi! Ez egy elég jó infó.
-
MASSlag
tag
válasz
z123456789 #48 üzenetére
1 mm PU habelemz
1,5 mm ABS
~3mm gumi szerű anyag
Video -
petipetya
nagyúr
válasz
z123456789 #36 üzenetére
Köszi, így szimpatikus a töltő.
-
Thaaleum
aktív tag
válasz
z123456789 #36 üzenetére
Pedig nem az, én tényleg így gondolom.
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789 #42 üzenetére
király
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789 #39 üzenetére
Nem
mármint nem szítom a tüzet azzal kapcsolatban, hogy egyeseknek tényleg szükségük van erre az eszközre, mert kényelmesebb csak letenni a telefont, mint beledugdosni valamit. Lezárva, de tényleg
Az usb-s kérdésem kiválasztós lett volna, amivel arra utaltam, hogy én is használom még ezt a régi megoldást a telefontöltőre, és igazából a motorola v547-es óta (vagy valami ilyesmi idióta száma volt) semmi bajom nincs a töltőkkel, de lehet hogy én csak vigyázok rájuk.
A razr i már lassan egy éve megvan és tökéletes még mindig a dugó, nem lötyög, rendesen teszi a dolgát.Teljesen átlagosan értettem a fiatalokra. Többen itt a fórumon is mikor megemlítem nekik, elég lekezelően és kioktatóan azzal vágnak vissza, hogy ha tollal írnak akkor sem hagynak ki szóközt. Ami azért elég meredek, és szerintem egy magyar érettségin nem is nagyon tolerálnák ezt... Lehet én jártam régen iskolába, manapság vannak még olyan órák ahol tollal kell megírni egy dolgozatot teszem azt egy fogalmazást, és nézik a helyesírást, esztétikát, ilyesmit?
Szerintem nagyon sok fórumozónak nem kell figyelnie a szóköz használatára, jön ez magától, mint a levegővétel.
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789 #36 üzenetére
oké, jól van én nem szítom a tüzet... nektek kényelmes, és kényelemért meghozzátok ezt a kompromisszumot. (arra gondolok hogy tetű lassú).
Használjátok egészséggel és élvezzétek ki a készülék nyújtotta luxus érzést. (ezt most tényleg irónia nélkül próbáltam leírni... de tényleg!)De most akkor egy tök más kérdés...
USB töltő és telefon "csatlakozója":
melyik a helyes?
1, én prémium minőségi cuccokkal találkoztam csak eddig. (HTC Desire, Moto razri)
2, nem egy idegbeteg állat módjára dugom be a töltőt?
Egy költői kérdés... a mai fiataloknak nem tanítják meg, hogy mondat végi írásjel, valamint vessző után szóköz jön? Vagy a mai rohanó világba ez az igényesség már nem fér bele?
-
vamzi
senior tag
válasz
z123456789 #36 üzenetére
Semmi előkészítés nincs az iPhoneokban az ilyenre, ezért a toknak a vezérlőelektronikát is tartalmaznia kell. Emiatt lesz bumszli. Ha meg már bumszli, akkor inkább egy aksis tok és tutira nem kell töltenem egész nap.
A dorkót én is megmosolyogtam, tán Szabolcsi vagy?
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789 #15 üzenetére
én már ezen rég(jó pár éve) túltettem magam, hogy sokat kell tölteni a telefont, és csak a nagyon régi gagyi műanyag töltők szoktak hamar tönkremenni. A micro USB már eléggé időtálló, nekem nincs vele rossz tapasztalatom.
Nem nevetek, csak próbálom megérteni miért is költ valaki ilyenre
-
Drenadar
veterán
válasz
z123456789 #5 üzenetére
én még nem értem miért is jó ez nekünk?
így is töltőre kell tenni a telefont, és ha jól értem még lassan is tölt.
Persze jobban néz ki hogy a telefonba nem dugunk semmi zsinórt, de mi értelme is van ennek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest