- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
solo only, és a leggyengébb fokozaton ha van rá lehetőségem....
kihívás és szopás az életem, ne kelljen már itt is -
Heroes fan
őstag
válasz
BoneDragon #13 üzenetére
Ellenfeles részhez már nem volt lehetőség kipróbálni, majd magyarítással kinyomom.
-
válasz
BoneDragon #10 üzenetére
Ez egy coop játék, de ezt úgy képzeld hogy teljesen működik coopban.
Mi 3an játszottuk és imádtuk.
Aztán volt mikor egyedül toltam. Na akkor láttam én is hogy soloba nem működik. -
nemlehet
őstag
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
Szerintem nagyon jó játék. Random generált a pálya és minden zónában van több lehetséges boss amiből random kapod valamelyiket így megéri többször végigvinni hogy harcolhass az összes ellen. A gunplay szerintem jó benne, bár nincs hip shot, tehát ilyen RE módon csak célzás után lehet lőni.
A képességek szabadon variálhatók, on the fly at lehet buildelni ha kell (ez pl legnehezebb fokozaton kell is, mert sok bosst nem lehet adott buildel megölni, vagy legalábbis nagyon nehéz).A souls mechanikát én szeretem, ráadásul itt semmit sem veszítesz el ha meghalsz, nem kell felvenned semmit. Csak visszaspawnolnak az ellenfelek, de ez még jó is mert több XP.
Viszont szerintem egyedül nagyon idegesítő, mert a legtöbb bossnál rengeteg add spawnol vagy eleve 2 boss van. Ezt egyedül nehéz kezelni szóval én mindenképpen kerülném a solo-t vagy legfeljebb normal-on próbálkoznék vele.
Nyilván aki COD-ra meg ilyen pörgős run and gun-ra számít az csalódni fog, de ez egy nagyon nagyon jó játék és a pályadesign, a grafika stílusa néha eszméletlen szép.
-
Fitzgerald
veterán
Felraktam tavaly amikor ingyen volt Epic-en, de aztán egy óra játék után Jim Sterlinggel kellett egyetértenem. "I don't see it."
-
atainprison
senior tag
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
Ne hallgass a károgókra, kifejezetten jó játék, ha szereted a kihívást. A coop sokat dob rajta, főleg a survival mód élvezetes haverokkal.
-
ribizly
veterán
válasz
BoneDragon #13 üzenetére
Mi haverokkal elmászkáltunk benne pár órát, de nem bírják ezt a souls mechanikát, így abbamaradt.
Egyébként nem tűnt rossznak meg általában jókat írnak róla. -
BoneDragon
veterán
válasz
Heroes fan #12 üzenetére
Azért én beletoltam kb 10 órát.
-
Heroes fan
őstag
válasz
BoneDragon #10 üzenetére
Nálam az első összecsapásnál hagytam rá, de csak azért mert akkor még szar volt a gépem. Azóta nem raktam vissza.
Az első 2 óra kb amíg császkálunk ellenfelek nélkül addig dögunalom, volt hogy eltévedtem. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
vidik alapján bejött... annyira akkor mégsem akkora hejde?!
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Én ingyenes Epic osztogatás keretein belül kipróbáltam, de vagy 5x ugrottam neki... Borzalmasan unalmas volt számomra. Hagytam is a fenébe.
-
kovsol
titán
válasz
Plazmacucci #2 üzenetére
Márciusban adták PS+ előfizetőknek. Lehet az adott egy újabb löketet neki.
-
ribizly
veterán
válasz
Heroes fan #6 üzenetére
Lemaradt: A Metro Exodus-nak saját engine-je van.
-
ribizly
veterán
válasz
Heroes fan #4 üzenetére
Az azért nagyon más ám. Az egy RTX marketing is volt egyben megjelenésekor. Azt csiszolták még jobbra.
A RFTA egy nagy nulla technológiát tekintve. Sima Unreal Engine-en futó játék, ami annyit tud, mint a license-et engine. A Metro Exodus-nak engine-je van. -
Wesder
titán
válasz
Heroes fan #1 üzenetére
Te PC-re milyen nextgen frissítést szeretnél? Esetleg màr PC2-n jàtszol?
-
Csodálkoznék, ha még ezzel bárki is játszana.
-
Heroes fan
őstag
PC-n nincsen?,nekem megvan epic által.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Subnautica 2 - Csak jövőre jön a korai kiadás
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest