Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is.
Igen, masra is el lehet kolteni a penzt, de az a legfontosabb szerintem, hogy amire elkoltod, az neked oromet okozzon, kulonben majdhogynem kidobott penz, legyen az barmennyi.
En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
En sem a legjobbat szoktam megvenni, mondjuk sokszor igen, de ami tetszik, azt megveszem. Es annak orulok is.
En ha veszek valamit mondjuk 2 ezerert es az kesobb kiderul nem olyan ami nekem megfelel, jobban zavar, mint amiert kiadok 200 ezret es olyan amilyet szerettem volna. De persze nem vagyunk egyformak.