- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Ez a kategóriák összemosása eléggé nem nyerő ötlet. Pláne, hogy ilyen gyenge a felhozatal.
-
yakuza.tora
addikt
Olyan ez, mint az autók esetében a kategóriák elmosódása...

-
Laci.M
senior tag
Gondolom az áruk meghatározásnál is jó vastagon fog fogni a ceruzájuk

Inkább egy szubnotebook. Annyi pénzért nem szenvednék az Atom csigalassúságával.Én a CULV-os notebookok minnél nagyobb térnyerését várom már 11 col méret körül, a kis Asusom lecserélése céljából! Ezzel a kisgéppel az a baj, hogy mindenre jó egy kicsit, de semmire se jó teljes méretben
Attól függetlenül amikor megvettem tudtam mit vettem, és azóta sem bántam meg semmit vele kapcsolatban 
-
FRENK1988
veterán
Inkább a Sony alkotására lennék kíváncsi mert benne még nem csalódtam
-
Sicilian
addikt
Az Acer modellje az nem rossz.

-
Szabtom
senior tag
A PoV cucc vajon tényleg ilyen vékony, vagy trükkös a kép?
-
smkb
őstag
Érdekes... ezzel az Acer Aspire One 752 ugyanaz lesz, mint az 1 magos Aspire 1410, max a cpu lesz 1 fokkal gyengébb, de lehet hogy alkalmazások futtatásakor még ez sem tűnik fel. Kezdik jól összemosni a saját modelljeiket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Attól függetlenül amikor megvettem tudtam mit vettem, és azóta sem bántam meg semmit vele kapcsolatban