- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Egyébként nemrég takarítottam egy Athlon64 X2 5200+-os gépet. Abban a 10+ éves CPU nem az elektron vándorlás miatt nem bírta már tartani a tuningos órajeleket , hanem mert a kupak alá pakolt fogkrémpaszta, por és beton állagot vett fel. Delid után olyan volt ismét normális hőfokok mellett mehetett vissza az évek óta beállított órajel.
-
Dr. Romano
veterán
Amíg az SSD jobban degradálódik mint a cpu addig nincs gond
-
Dr. Romano
veterán
Nem mindenki szereti az automata váltós autókat
Nálam a tuning inkább egyfajta személyre szabott optimalizáció amivel a legtöbbet hozom ki a hardverből az adott feladathoz igazodva.
7700k-m van most. Én szét profiloztam XTU-val mindent: asztalon böngészgetve tubó nélküli 4.2GHz van belőve a lehető legkisebb feszen (jóval a gyári alatt). Egyes játékok alatt ahol nagyobb procc erő kell oda meg all core 4.8GHz van beállítva ismételten a legkisebb feszen amin még bírja (ez a fesz lényegében a gyári autó a stock órajel mellé)
Videokari is hasonlóan be van konfigolva + a ventiprofilÉn szeretem nézegetni mi mit bír különböző órajeleken stb, nekem ez fun faktor épp ezért soha nem használnék gyári beállításokat legyen bármilyen procc vagy gpu-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest