- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
#98320896 #63 üzenetére
Ha van egy feltételezett élettartamgörbe (meghibásodások eloszlása, az alakja az sok fizikai/biológiai/kémiai folyamat esetén ugyanaz, csak a magassága és szélessége tér el) és elég nagy minta, akkor lehet igazolni adott üzemórát, nem fognak egy eszközt se 100ezer vagy millió óráig tesztelni, amire ilyet írnak (egyszerűen nincs rá idő). Nagy tömegben pár meghibásodás már árulkodó lehet. Pongyola vagyok, matematikusok segíthetnek bátran.
-
E.Kaufmann
veterán
-
E.Kaufmann
veterán
Ha nem csinálok semmit 40 fok, ha már böngészek 50-60, ha leterhelem a GPU-t és CPU-t 95 és rohadt idegesítő hang. Írtam már másik topikban, válasz, ne stresszeljem a gépet. Én azért nyugodtabb vagyok, ha úgy tudom leterhelni a gépet, hogy nem forral közben vizet és nem akarom kib@$zni az ablakon a venti hangja miatt. Jelenleg egy olcsó ID-Cooling hőcsöves hűtő+ egy AC venti. Nem sokkal hűvösebb, de legalább sokkal csendesebb. Még nézegetem a végleges utódot.
-
E.Kaufmann
veterán
Talán ezért nem elég nekem a stock cooler R3-3200G-hez Arous (Giga) B450I-ben, vagy csak simán vacak? Nem tuningolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest