- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Az en MBP-m napi 12-14 orat megy folyamatosan, heti 6 napot biztosan, nem lassul, nem fagy, nem akad, nem kell ujrainditani, nem kell frissitgetni, nem crash-el az XY driver. Mukodik. Nem vagyok Apple fanboy, mindig is Windows user voltam, amig a cegnel ki nem talaltak, hogy mostmar MBP lesz a ceges flotta, es belatom hogy az uj szeria egy fos, de az hogy az MBP nem uzleti gep, meg nem birja a strapat az netto hulyeseg. Megbizhato jol osszerakott kiszamithato gepek (voltak) ezek. Akinek erre van szuksege, aki nem akar baszakodni, csak a munkaval foglalkozni, annak jo valasztas. Vettem en mar 500K-ert Dell Precisiont, szuper gep volt, de ha most ujra vennem kellene egy gepet ugyanennyiert, inkabb raknek meg ra kicsit es vennek Mac-et. Nem akarlak en most meggyozni arrol, hogy igazam van, csak leirtam a tapasztalataimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest