- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
credof1
tag
Végre valamiben egyetértek a Samuval. Optimus 3D után mondom hogy tökfelesleges.
Inkább csináljanak normális akkumulátort.. Ez csak arra jó hogy még több pénzt kiadj fejfájásért... -
sz.gabor11
tag
végre valami okos ötlet
-
HeidBalu
csendes tag
Nem baj az a 3D. Az EVO 3D a legtöbb helyen olcsóbb, mint a Sensation.
-
Demens
tag
válasz
Cyberpunk #52 üzenetére
Hát igen. Valami ilyesmi kellene, ami hivatalosan is megjelenik itthon és van mögötte valami, ami a Motoroláról sajnos nem mondható el. De a bánatos hozzászólásom inkább úgy értendő, hogy milyen jó lenne, ha minden cég adna ki ilyen telefont és akkor esetleg választék is lenne.
(#53) pusszycat: Azért "sírok", mert valóban szinte nincs ilyen telefon. Van a Droid 3, de az nincs itthon hivatalosan, és még van néhány tök régi modell, amiből a legtöbb kis méretű. Mostanában megjelent teljes qwerty-s telefon itthon nincs.
-
Demens
tag
Szerintem is fölösleges a 3D. Még ha szép és fejfájás nélküli is lenne, akkor se látom értelmét, mivel nem könnyít a használhatóságon, nem is egy olyan funkció, aminek hasznát veszem egy okostelefonban, egyszerűen „eye candy”. Én is inkább a hosszabb üzemidő, nagyobb tárhely, fizikai qwerty (nagyobb méretben) triumvirátus fejlődését szeretném. (Qwerty-nél persze nem a fejlődést, hanem azt hogy egyáltalán legyen már)
-
nicu71
addikt
válasz
Gadgetfan_ #48 üzenetére
tökéletesen egyetértek,ha van is 3d a mobilon,egy idő után már egyáltalán nem érdekes ilyen kis méretben,csak az árat növeli feleslegesen,TV-ben már jobb a helyzet,nagyon sokáig elnéztem tavaly a wimbledoni teniszt 3D-ben a MM-ben.ÉS moziban pedig az Avatár volt az egyik legnagyobb filmélményem,na az nagyon ütős volt,tökéletesen kihasználta az új dimenzió nyujtotta lehetőségeket!
-
Gadgetfan_
senior tag
Nem vagyok oda a Samuért, de ezt okosan csinálták. Egyrészt, hogy idejében megállították a pletykákat mielőtt még nagyon elszálltak volna az új SGS találgatásában (ezt az Apple is követhetné az iPhone-nál), másrészt a 3D nagyon kezdetleges még, nem érdemes erőlködni, pláne mobilban.
Moziban is gyengécske, tévében meg pláne, talán az Avatar volt az egyetlen, aminek a látványvilága közelített ahhoz az élményhez/látványhoz amit az ember elvárna egy 3D-s mozifilmtől... -
Wave86
tag
Érdemes figyelembe venni, hogy még a TV területén sem terjedt el a 3D technológia, főleg a tartalom hiánya és a magas ár miatt. A mobilnál pedig a kijelző mérete az, ami nem indokolja, valamint arra is tartalom kellene.
Nekem az Optimus 3D pl. nem jött be, inkább legyen egy telefon gyors. -
Dunbar
senior tag
Avatar sem volt nagy élmény, 3D TV engem nagyon hidegen hagy, O3D-ben pedig nem is vettem észre nagyon a 3D-t, csak pixeles lett a kép. Teljesen felesleges videókra vagy játékokra, semmit pluszt nem ad. Bónusz feature-nek attól még berakhatják, de akkor már jobban örül az ember mondjuk a vízállóságnak, vagy egy nagyobb aksinak.
-
zsigus
őstag
válasz
kiskaktusz #22 üzenetére
"A tv-knek még nagyobb parasztvakító szaga van, hiszen, nem sugároz egy csatorna sem 3d-ben még a fejlett országok adói sem."
Ez nem igaz. Az USA-ban ha jól emlékszem már 2-3 éve 3D-ben közvetítik a sporteseményeket (Nascar, Baseball stb.), és már egy jó ideje vannak "valódi" 3D-s Blu-Ray-ek (nem felkonvertált 3D-ről beszélek) stb.
Ettől függetlenül én sem vagyok oda a 3D-ért, telefonba pedig teljesen feleslegesnek tartom én is.
-
jooker82
nagyúr
De kezdetnek mért ne lenne jó ez??amikor megéri a telefonból utódot is gyártani,akkor az előd is sikeres lehetett....Itt az opt 3D-re gondolok....Az elmúlt 1-2 évben semmi különösebb újitást nem láttunk a gyártóktól,egyedül a 3D-t lehet kiemelni...ha ilyet is tudnak,akkor mért ne tennék.....
-
Waze
csendes tag
Telefonban szvsz akkor lesz majd ertelme a 3D-nek ha mar hologrammal valositjak meg, es a kivetitett targyal interakcioba is lehet lepni. Amig ez nincs kar eroltetni.
-
Dany007
veterán
A választ te magad írtad le.
"Képméret csökkenésével csökken az élmény,"
Erről van szó. És ebben az iMax verhetetlen. Az a cirka 30 méteres vászon úgy kitölti a perifériás látásodat, hogy tényleg azt az érzetet adja, mintha körülötted forogna a film.
Természetesen a nyersanyag sem mindegy. De ezzel kezdtem a legelején. Ezért is írtam, hogy a nagyfilm, amit ott néztem szar volt. Ellenben a kis dokumentumfilmekkel, amik direkt az iMax-nek lettek készítve. Ezért is írtam a kollegának, hogy rossz filmet nézett.
Akkor most nem értem mi a probléma?
Amúgy én továbbra is amellett érvelek, hogy maga a technológiával nincsen komolyabb probléma. A 3D továbbra is k***va nagy élmény. Az a nemmindegy hogy a vetített film hogyan van megcsinálva.
-
viraga
tag
RealD 3D-nek hívják. IMAXben és RealD-ben is voltam többször, szvsz az IMAX ajnározásában van egy jó adag mega-giga-biga mánia. Ahogy te is írtad: nem mindegy a film. Magyarul IMAX-ben is lehet gyengébbet és RealD-ben is lehet jót kifogni, ettől egyik technika sem jobb a másiknál. Az IMAX a tipikus amcsi, minden a legnagyobb, minden a legtöbb, mert attól lesz neked a legjobb blabla "megvan a 300 watt, a 3 pár hangfal, a levehető előlap..."
A hsz-ek alapján a kb álláspont: moziban jó lehet, tv: jó-elmegy, mobilba felesleges. Képméret csökkenésével csökken az élmény, ezért felesleges mobilba. Persze ettől függetlenül el fog terjedni előbb-utóbb, mint ahogy a színes kijelző is: Siemens S55-re emlékszik még vki? 256 színű, 80x101 pixeles kijelző (+ felcsatolható kamera
). Az alapján se sokan mondták, hogy igen, kell a színes kijelző...
-
Qwery
tag
ha habzó pofával állítják, hogy mi nem, soha. Ilyet még véletlen se... akkor tuti, hogy jön egy 3d tel.
-
Dany007
veterán
Rossz filmet néztél.
Én a szörnyek az űrlények ellent néztem elsőként iMax-ben. Ez a film volt talán a legelső teljes nagyfilm, amit az iMax-ben adtak. Szar volt! Térben volt meg minden, de nem volt az igazi.Azok a dok.filmek, azok a 43-45 percesek amiket az első években adtak az iMax-ben na az volt durva! Menj el nézz meg egy olyat az iMax-ben. Utána mondj véleményt.
A mozifilmek 90%-át átkonvertálják 3D-be utólag. Nem 3D kamerával veszik fel. Azok kb szart se érnek. Ja és iMax 3D-ről beszéltem. 30 méteres vászon előtt ülve. Nem real 3D és hasonló szarságokról. Mert nem mindegy!
-
Dany007
veterán
Ez azért elég erős volt.
Nem maga a 3D technológia a hulladék, hanem a gyártott filmek többsége.
Amikor pár éve ültem az iMax-ben és majdnem leharapta a fejemet a T-rex ténylegesen reflexből el kellett húznom a fejemet. Na az elég brutális élmény volt számomra!Éveken át csak néztem a reklámokban meg amcsi filmekben, ahogy az emberek a 3D moziban kapkodják a fejüket a cápa elől meg hasonló. Ja mondom peeersze meg biztos....blablabla... Aztán amikor ott voltam ba**ki
én is kapkodtam a fejemet!
Szóval, akinek nem jó a szeme a 3D-hez vagy megfájdul tőle a feje az sajnálatos, IJ.
De attól még erre az élményre azt mondani, hogy hulladék enyhe túlzás.Ja hogy az iMaxes introról ne is beszéljek
Amikor jön a visszaszámlálás. Na az volt igazán ütős. Mintha valami űrhajóban lettem volna és száguldunk előre... Eszméletlen élmény volt. Persze elég gáz, hogy az intró a legjobb, de ez is azt bizonyítja, hogy nem a technológia szar, hanem a filmek.
Telefonban sem hulladék, csak fölösleges és méreteiből, felbontásából adódóan élvezhetetlen. Így nem csoda, hogy aki felületesen vizsgálja a kérdést élből hulladéknak nevezi az egész 3D technológiát.
-
aram01
nagyúr
mi a jó a 3d-ben? tesómnak is olyan van,de kérdem én még egyszer mi a jó benne?
-
XtremLor
őstag
Hala az egnek sok ertelmet en nem latom ennek a 3d telefon eroltetesenek egyik gyartonal sem!
-
Wave86
tag
Egyetértek a Samsunggal, mobilba ez felesleges funkció. Az LG-nek is bukta volt, elég gyorsan el is takarította a készüléket.
-
PR0JECTNR56
addikt
Egyetértek, nem kell a 3D.
Mondjuk a 3D-nek a létjogosultsága nálam stabilan zéró, akármilyen szórakoztató elektronikai eszközről legyen szó. -
sir fg
aktív tag
válasz
kiskaktusz #22 üzenetére
Egyik kábelszolgáltató digitális csomagjában van néha 3D-s adás, jellemzően sportcsatornán.
-
pszili8
aktív tag
Használtam pár napig egy Optimus 3D-t,de csak májerkodásra jó kb,még nem elég kiforrott. Pár sör elfogyasztása után már kifejezetten zavart a 3d.
-
mate0023
tag
válasz
kiskaktusz #22 üzenetére
Annak idején a FullHD-vel is így volt, már rég voltak tv-k, de nem igazán sugároztak abban (Mo-n még most se jellemző), aki most 3D tv-t vesz annak a 3D tartalmat is meg kell hozzá venni, ezzel nincs nagy baj.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én vennék, mert nem. Sokat járok moziba, de még ott sem az igazi. A filmek felében olyan 5 perc a ténylegesen élvezhető 3D tartalom.
Még egy pár évig szerintem egy telefon kamerája nem fog értelmes 3D-s felvételt csinálni, addig esetleg játékhoz poén. -
joey04
titán
na ebben igazat adok nekik. eleg nagy parasztvakitas a tv-ben is, ott is hulladek, de meg moziban is. telefonban meg LOL. az lg meg htc megoldasa is ertekelhetetlen.
-
kiskaktusz
addikt
válasz
pusszycat #21 üzenetére
Mondhatsz amit akarsz, tartalom annyi van rá, hogy egy intelligensebb óvodás is meg tudja számolni... A tv-knek még nagyobb parasztvakító szaga van, hiszen, nem sugároz egy csatorna sem 3d-ben még a fejlett országok adói sem.
Moziban jó, nem vitás, de tartalom nélkül ez csak drágítja a holmikat...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
kiskaktusz #19 üzenetére
Köszönjük Emese...
-
Youri
veterán
Csak egyetérteni tudok most a Samsunggal
-
kiskaktusz
addikt
Híg széklet ez a háromdézés...
-
zooole
senior tag
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Android és játék? Haha. Így is híján vagyunk a minőségi játékokban, nemhogy még 3D cuccok. Lehet abból is vagy 6 összesen.
Az ilyen hommemade videók vagy a hihihi haverokkal bolondozunk hangosan röhögünk, vagy a vakációs ügyességek. Az utóbbihoz van rendes kamera, nem kell bénázni a gombostűnyi érzékelős telefonnal. Előbbire meg mégis mi a frásznak 3D?
Fotóknál megint az van, hogy lehet egy telefonnal bohóckodni, lefényképezni kisgyereket, barátokat, de arra megfelel egy normális telefon is. Ha pedig olyan képeket készítünk ami tényleg örök és szeretnénk később is megnézni, 3D-ben, arra már inkább kamera. Kész megtorlás lenne a családi albumnak ha az SGS2-vel készültek volna a képek.
A jelenlegi technológiával, vagyis a felbontás feleződésével még néha a sima 2D-nél is rosszabb a képminőség. Kell ennek még pár év.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
pusszycat #13 üzenetére
Én is láttam már O3D-t. Nem voltam lenyűgözve. Mint érdekes dolognak tartom, néha lehetne vele szórakozni, de nem váltja meg a világot. Egy qwerty billentyűzetnek sokkal több hasznát venném, azt meg sajnos abszolút elfelejtették a gyártók, kivéve a Motorola-t. Xperia Mini Pro meg viccesen kicsi nekem.
A probléma meg, hogy csak bizonyos távolságból és szögből működik csak. Ezért kényelmetlen is. És nekem megfájdul tőle a fejem.
-
pusszycat
nagyúr
-
Gábor17
csendes tag
Már láttam az Lg és a htc 3D mobilját is.
Nagyon vagánynak tünt olyan 5-10 percig amíg hatott az újdonság varázsa. -
tonerz
aktív tag
Ezzel én is úgy vagyok mint az előttem szólok hogy a 3D-t telefonban feleslegesnek tartom és inkább az akkura és az üzemidőre kéne gyúrniuk.
-
pusszycat
nagyúr
Like mobile 3D video.
# 10 Te sem láttál még 3D telót.
-
zolyee
tag
Én is amondó vagyok fontosabb az üzemidő, mint a csili vili 3d.
-
jooker82
nagyúr
-
V.T.CS.
senior tag
inkább nagyobb aksi kell bele.
tojok a 3d-re. -
Pete55555
addikt
Helyes
Persze ha a Sgs3-ban 3D képernyő lesz, majd mindenki néz egy nagyot, a samsung meg: trololololol. :-D -
Cyberpunk
félisten
Teljes mértékig egyetértek mobilba teljesen felesleges. Inkább gyúrjanak a jobb üzemidőkre.
És "anyagból" készült készülékeket is szeretnék látni Android vonalon. -
Angel1981
veterán
Egyetértek ezzel az elhatározással!
-
JadenDave
csendes tag
Melyik teló van a képen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó egyelőre nem lát fantáziát a térhatású megjelenítővel szerelt mobilokban.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest