- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uckz
tag
Én anno azért nem a G6ot vettem mert két kamera típust használnak széles látószögre (2.01 vs 2.09mm gyújtótáv), az utóbbi pedig sokkal homályosabb képeket csinál
Itthon a legtöbb 2.09mm gyújtótávú, ami homályosabb képet csinál, és utána neked kell szenvedni hogy kapj helyette egy olyat ami 2.01es és értelmes képeket lehessen csinálni
https://www.reddit.com/r/lgg6/comments/7gw7un/201_vs_209_wide_angle_modules_are_just_painful/
-
NandorHUN
addikt
"V30+α"
Ezt a hülye nevet ki találta ki?
-
KoryHu
aktív tag
Tehát akkor mi volt a baj? Kiderül esetleg? Engem is érdekelne, G6-ot néztem ki.
-
Csapo83
aktív tag
Az a baj hogy a legtöbb gyártó csak arra figyel hogy a másikra rálicitáljon és nem a felhasználói igényekre. Pl biztos hatalmas igény lenne erős 5"-os telefonokra, de mindenki felfelé nyomja a méreteket. Persze a batárokra is van igény de ott már nagyon durva a verseny és hatalmas a választék.
-
Matada2.3
veterán
válasz
TheBikerider #19 üzenetére
Engem is érdekelne, hogy mi volt a baj.
-
pit stop
addikt
válasz
TheBikerider #19 üzenetére
Mi a panasz?
-
válasz
blpolybook #16 üzenetére
Én 4 nap után menekültem a G6-tól. Kollégám is menekülne csak Ő megvárja,még letelik a hűségideje. Addig megtartja....de panaszkodik rendesen.
Volt V30+ a tulajdonomban,na az igen! Egy kiváló telefon. Remélem a G7 jó lesz és akkor van egy biztos vásárlójuk, Én. -
Szakiii
addikt
válasz
blpolybook #16 üzenetére
Nekem volt g6 de kb 2 hetig es jottem is vissza s7re
szerintem tovabbra is a sima s7 a legjobb telo ar/tudas aranyban
-
Kasya
nagyúr
válasz
blpolybook #16 üzenetére
Fele annyi, ja. Azért túlzásba nem kell esni.
Én úgy látom, hogy a piacon az LG könnyebben feljebb törhetne, mint a Sony, ha jobb üzleti tervvel állnának elő a korábbi évekhez képest.
-
blpolybook
csendes tag
-
Crafter32
őstag
Esélytelenek a Samuval szemben. Egyedül a Sonynak látnék esélyt, hogy normális telefont csináljon, de mindig szándékosan elcseszik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Quasi_modo #10 üzenetére
Erre probaltam celozni. Latom javitottak is.
-
pit stop
addikt
Címet azóta se sikerült javítani srácok?
-
Matada2.3
veterán
Ha kiadási idővel nem is tudnak versenyezni, akkor legalább aktuális SoC-vel és egyedi megoldásokkal próbálkozzanak.
-
Most is mint mindig megjelenik az ezzel-meg-azzal nem egyetértő mobilosok tömege.
Én csak azt nem értem, ezek a majdnem minden elégedetlen emberkék miért nem dobnak fel egy Kickstarter projektet. -
doooo
veterán
Akkor most van remény, hogy nem tavalyi SoC-vel jelenik meg a G7?
-
Anulu79
addikt
Valamilyen szinten igazuk van. Semmi értelme egy vagy 3/4 évente kitolni egy nem teljesen kész konstrukciót. Legyen szó hw vagy sw hibáról. A többi gyártó is lassíthatna kicsit és inkább törekedjenek a minél kevesebb hibával kiadott készülékekre.
-
Mr.Silkó
veterán
Érthető a döntésük, nem sok figyelmet kapnának a Samsung mellett.
-
Ricardo
titán
Várható volt. Túl nagy falat lenne, így inkább "kikerülik".
-
dajkapeter
senior tag
Életciklus? Miről beszélünk? Egyedül a K10-et lehet gyorsan megvenni. Sok helyről kikopott a G6. A V30-ról meg nem hallani sehonnan se. Az LG magyarországnak fogalma sincs róla... Nem tudom milyen életciklusra gondolhat az LG, telefonjuk se nagyon van itthon. Színválasztékról már nem is beszélek...
-
Kasya
nagyúr
A G6-nak eselye se lenne harcba szallni. (cim)
Maskulonben az LG-nek most sem josolok erosebb evet, mint tavaly. De legalabb nem fogjak remelhetoleg hitegetni a vevoket a valos megjelenessel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest