Új hozzászólás Aktív témák
-
Megértem a Nokiát, hogy nem mernek szembeszálni azapplével az usában.
Egyszerűen túúúl uralkodó az Apple.
Ezért lesz WinPure majd kicsivel később. És akkor majd Eaten Hunt is azzal fog rohangálni a MI-ben. Király lesz!
-
Csoki Jujingnak idén sem lesz symbianos telefonja.
Úgyhogy továbra is marad Pumella. Meg a viszki.
-
daniel909
addikt
válasz
Pikkolo^^ #74 üzenetére
a symbian csak most kezd felnőni a feladathoz hogy érintőn normálisan lehessen használni. gombos telókra optimalizált rendszer alapból, semmivel nem bonyolultabb mint egy droid, ami ráadásul még modernebb is, és teljes mértékben érintőképernyőre van optimalizálva.
ez az én véleményem. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Persze, hogy tudom.
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Szerintem te is tudod hogy értette
-
-
lmisi
senior tag
válasz
Quasi_modo #69 üzenetére
A főnököm is is ezt mondta amikor kérdeztem ovatosan nokia miért? Mondtuk neki Android vagy Alma, na 'A' val kezdődjön. De nem, beújjít egy lumit. De legalább a céges naptár beállításával nem nyaggat. Na mindegy boldog vele, azt az a lényeg.
-
lmisi
senior tag
válasz
Quasi_modo #66 üzenetére
Az tök jó is, de a sikert mostanában milliós eladások fél éventében mérik. Főleg a részvényesek és nem rajonganak a szűk rétegeket érintő tech demókért. Szuper az mwc siker, de valjuk be átlag Pisti és Juli vásárlásai döntenek. A technológia nekem is tetszik, de eszem ágában sem lenni ennyiért venni. Még céges telefonnak sem. Főleg úgy, hogy egy caldav-os naptár beállítása reménytelen szimbin és cimbijén wp7-en is.
Androidon kb. 600 ft. kérdése, de ennyiért ügyesebb szebb mint Thunderbird beállítása, ja és stabilabb is. -
Lirion
addikt
Már csak azért sem fogják szétkapkodni, mert nem lesz mögötte marketing. A nokia a wp7-et tolja orrba-szájba, nem a symbiant, esélytelen, hogy igazán sikeres lehessen ez a telefon. Egyébként feketében egész jól néz ki, csak sajnos ez is 5800 klón külsőre, hiába ott a dudor a hátulján.
-
lmisi
senior tag
Azért 150 ezer forintos áron itthon sem fogják szétkapkodni ezzel a futottak még külcsínnel.
Azért Razr maxx 622 dodo és talán a fényképezést leszámítva mindenben lelépi a noki cuccost. Ha ennyiért adják majd nagy bukta lehet belőle. -
helixP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #61 üzenetére
Ezt annyira bírom: ha nem tetszik, használjak mást. Ezt is teszem,ne aggódj csak
1. attól véleményem még lehet, nem?
2. ezt kell használnom, mert céges telefonnak ezt kaptamLehet, hogy 3 éves, de a symbian az symbian marad, erre mondok másik példát: unokaöcsim c5-03-at kapott karácsonyra és az ugyan ennyire bonyolult volt beállítani, pedig az nem 3 éves.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #58 üzenetére
Barátságos...? Barátságos?!
Ma kaptunk e52-ket, céges telóként és történetesen tegnap kaptam egy androidot cseretelóként. Csak egy péda: ugyanazon 2 e-mail postafiók konfigurálása 1/3 annyi időmbe került az androidon, mint a S60-on (úgy, hogy mind a kettőm volt már előtte). S ez csak egy példa. Lehet,h. a Symbian optmalizált, meg profi, de hogy nem felhasználóbarát és egyszerű, az is biztos! -
aljuzer45
csendes tag
HM USA nem kell a "SYMBIAN"?? miden más igen! Nos az "Android" 1-re inkább kezelhetelen összeomlo OS. Minden gyárto kaszlija másképpen mükszi,Mert az a jo OP
-POS-mely minden telcsin jol 1-formán optimalizálva müködik!
-
LordX
veterán
válasz
Quasi_modo #50 üzenetére
Igen. Programozni egy horrorisztikus rémálom, és még finom voltam. Tűnjön el a francba, cseréljék ki értelmesebb OS-re - nem feltétlen Win Phone-ra, a MeGoo is jó lett volna e célra.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #52 üzenetére
Még nem.Nem szeretem a nokiákat,csak érdekelt a hír,elolvastam, a képen tünt fel a 41 megapixel.Most találtam egy cikket ami ezzel foglalkozik.
-
törölt tag
Jól látom a képen 41 megapixeles?
-
leviske
veterán
válasz
krisztianAMG #36 üzenetére
Ez már rég nem a Nokián múlik, hanem a Microsoft-on. Nem lepne meg, ha ennek apropóján a MS kinyíratná a Qt fejlesztését is csöndben.
-
helixP
nagyúr
Vicces, hogy mennyire lenézitek az amerikaiakat, pedig az "átlagjózsi" kishazánkban sem okosabb, sőt... Bátran meg lehet nézni a világ legjobb egyetemeit...
-
válasz
Valentino K. #18 üzenetére
ezzel a fikával egyet tudok érteni
elég förtelmes, n8 mellett elbújhatna... -
big-J
őstag
usa-ban az iphone4 amikor megjelent kiszámoltam, kezdőár+2éves előfizetés= $2000 -ba kerül valakinek összesen.
és drága nekik $600ért egy teló
sőt még a ps vita is drága $300ért, vagy $250ért a wifis, mert nem fogják fel, hogy attól hogy a boltba csak $200at raknak le az asztalra az ipónjukért, 10szer annyit tejelnek a számlájukról
-
LordX
veterán
válasz
Quasi_modo #32 üzenetére
Sajnos.
-
RaveForce
veterán
sose értettem ezt az érvet, h vmit nehéz használni, még azt se amikor a filléres teloknál felhozzák h a nokia menüje olyan egyszerü, mintha egy telohoz diploma kéne
viszont a gyorsaság-lagg már jogos dolog. esetleg a meego-t mondanám a swipe miatt annyira nem egyértelmünek elsöre, hamár vmelyiket fel kell hozni
-
montyx
aktív tag
Azért mielőtt hülyeségeket, meg összeesküvés elméleteket írtok, ne felejtsétek el, hogy USA-ban 100$-ért megy a RAZR előfizuval. Ilyen árak mellett ki venne 600 dodóért egy telót, akármilyen jó is.
-
Ez szerintem kamu szöveg...
-
Az amikat sajnálom.. Igen, igaz rájuk nagy átlagban, hogy nem szeretnek gondolkodni.
Ellenben a "bolondbiztos teszt"jüket el-kellene-tanulni!
Amúgy meg: Örüljünk, hogy lesz egy igen fasza telefonunk. /Nem veszem meg a cápauszonyos ericssont a vaterán.. He-he!/
-
RaveForce
veterán
válasz
Quasi_modo #32 üzenetére
mert gépre rakták...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #9 üzenetére
a Symbian meg halott
Még nem. -
Lirion
addikt
A háttérben inkább az lehet, amit a cikk is írt, hogy az amcsi szolgáltatók nem veszik fel a kínálatba, mert nem amcsi termék. Nem véletlenül van a kezdetek óta olyan kicsi piaci részesedése amcsiban a nokiának.. Ott régen a motorola volt az isten, most meg az android/iphone.
-
smartage
csendes tag
most nem trollkodásból, de itt a háttérben szerintem a ms lehet, ő nagyon nem akarja akárcsak meg is hallani a Symbian szót.
ezek a " jobb a symbian, mert nehezebb kezelni = csak az intelligensebb emberek tudják " típusú hozzászólások
pl egy vállalkozó/kutató/agysebész/tudós/kémikus szerintem elég okos, max az IT-hoz nem ért, a kezelőfelületekhez meg pláne nem. tehát a telefonokhoz jobban értő emberek tudják könnyebben használni, nem úgy általánosságban az intelligensebbek.
-
Xaels
félisten
Addig még sok víz lefolyik majd a Dunán és a jelenlegi WP7-es Nokia felhozatal sem olcsó, mi lesz akkor ha ezzel az amúgy sem olcsó technológiával megtoldva dob piacra egy telefont.
Ez a technológia szerintem előre mutató, de azért remélem nem ez lesz a tendencia. Az N8-as esetén még nem volt a dudor szerintem annyira vészes de itt már szerintem kezd sok lenni és igencsak elrontja az összképet. Ezzel inkább egy másik piacon kéne induljon a CZ+Nokia duó.
-
leviske
veterán
Ez a telefon csak szerintem elképesztően randa? Amúgy kíváncsi leszek a tesztre, hogy is viszonyul a jelenlegi 8Mpx-es telefonjaikhoz, meg az N8-hoz.
-
Valentino K.
senior tag
Örülök, hogy a Nokia próbál innovatív maradni, de könyörgöm...
Miért pont egy C5-03 kinézetű házba kell belerakni ezt a technológiát?
Annyira förtelmesen gagyinak néz ki, hogy az leírhatatlan... -
banhammer
veterán
Rendesen megkéri a telefon árát a Nokia.
-
gerilee
aktív tag
Teljesen érthető mivel
1, a symbian használatához és szerethetőségéhez szükséges egy bizonyos szintű intelligencia, ami odaát a luxuscikk kategóriában van és csak kevesen rendelkeznek vele.2, Muszáj, hogy a Nokia neve összeforrjon a WP7-tel, így nem engedhetik meg maguknak, hogy összezavarják a leendő vásárlókat (lásd fent: IQ szint) egy másik oprendszerrel...
-
sz.balazs.95
veterán
szvsz. inkább MeeGo-val kellene kiadniuk... (A WP7 nekem nagyon nem jön be, a Symbian meg halott...)
-
RaveForce
veterán
a helyi szolgáltatók rendszerint nem vesznek fel Symbian-alapú modelleket a kínálatukba
nembaj európának még jó az is
kéne a fenének..
-
Dunbar
senior tag
Az egyetlen, amit el tudok képzelni, hogy azt akarják elérni, hogy WP7=Nokia legyen az emberek fejében.
-
Xaels
félisten
Végre összehoznak valamit amire lehetne kereslet erre ilyen nagy felvevő piacot hagy ki, ha csak nem tud valamit előre a Nokia.
-
daniel909
addikt
fail.. bár úgyse vennék meg a planktonagyukkal
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kanadában és az Egyesült Államokban nem dobja piacra a veszteségmentes nagyításra képes PureView modelljét a Nokia.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- Gmail
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest