- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyszer vettem egy s4 active-ot. Hamar rájöttem, hogy mostohagyerek, le se sz*rták, asszem maradt azon a szoftveren amivel kiadták. Ja és kapott egy ips kijelzőt
-
lezuvius
őstag
Edge kijelzo mellett lesz strapatelo vagy az active lapos de a szelekig kinyulo kijelzot fog kapni? A masodik variacionak szerintem igencsak sokan orulnenek.
-
rootkiller
őstag
Durván néz ki!
Amúgy reklámozzák az S8-at mint állat, a most zajló Mutua Madrid teniszversenyen a labdaszedő gyerekek S8 pólóban futkosnak...természetesen nem Audisban
-
lentitibor
újonc
A fasza kis clickbait fotó a főoldalon elhozott ehhez az S7 Active képpel operáló pletyka cikkhez. Szépen kiszedtétek Samsung logót a hangszóró alól, Blikk címlapra tökéletes lesz.
-
<Lacy85>
addikt
Először véletlenül alapvariánst olvastam. Azt hittem jön valami no edge kiadás. Nézem a képeket, mondom mi ez a bűn ronda izé? Aztán elolvastam újra a címet.
-
Mondjuk az abszolút nyerő az lenne számomra, ha S8 Active Mini jönne ki! Na, akkor néznék nagyokat, nem is tudom, hogy' kezelnék egy ilyen már-már tökéletes telót! A sima S8 Active viszont egészen biztosan egy nehezített tepsi lesz.
-
tibaimp
nagyúr
Nem igazán értem, hogy ezeket miért nem forgalmazzák az Eu-ban is, biztos lenne rá igény.
-
csorbajeno
veterán
18,5:1 kijelzőarány? Egyébként szerintem a standard 16:9-es képarány lesz benne szerintem, mert nem gondolom, hogy egy strapatelefonról lehagynák a gombokat.
-
ghiottone
nagyúr
Az Active verziók korábban mind AT&T-sek voltak, ez is az lesz?
-
-
Anulu79
addikt
Hát ez elég gagyira sikeredet ami a küllemet illeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest