Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz Béééla #84 üzenetére

Elég nagy csalás a 0 perces telózás, sajnos nehezen bezárható kiskapu. És a cikkek is említették: egyszerű időnként céget cserélni. Minek unnák meg, ha hamarabb váltanak arcot, mintsem felkeltenék a hatóságok figyelmét? (plusz ha maradunk a nem magyar székhelyű cégeknél: külföldre még nehezebben ér el a magyar hatóság keze)

De azért gondolom az lejött, hogy ha valami illegálisnak nyilvánítanak, és most vonatkoztassunk is el attól, hogy valóban az-e, lásd UBER, akkor tudnak utána nyúlni, ez megint csak ilyen kifogás, hogy ne kelljen megoldani valamit... Cserébe jól megmondjuk, mert ehhez legalább "értünk".

Az ellenőrzés meg nem arról szól, hogy "csókolom próbavásárlás, tetszett-e blokkot adni" hanem bizonyítani kell hogy mikor-hogy csaltak el. Ha olyan egyszerű lenne felderíteni-bezárni, biztos mindegyiken lakat lenne, de minden telóra visszakeresni az eredetét, hát hajrá a hatóságoknak.

Nyilván ismét az UBER példájából kiindulva, pontosan meg lehet mondani ki honnan szerez be valamit. Akkor ez megint milyen blokkokról beszélsz, Te mi köze a blokknak, ahhoz amire aztán Te is rájöttél, hogy nem úgy van?

Mindig gyenge kifogás, mint a "ha a nagyoknak lehet nagyot lopni, nekem is lehet kicsit lopni". El lehet kezdeni dolgozni azon, hogy változzon a mentalitás, és nem csak másokra mutogatni hogy "ők is így csinálják, miért ne szabadna nekem?".

Ez a felfogás a jó szocializmusból jön nem és onnan, hogy az ország a proletároké... ala Kádár. Ezek úgy is járnak el, és az unokáiknak is továbbadták. Ez van....

Ha esetleg olyan helyzet lenne mint Venezuelában hogy korlátozva van az egy fő által vásárolható WC papír vagy egyéb alapvető szükségleti eszközök lennének elérhetetlenek, miközben minden adóforintot a hadúr fegyverkezésére és hatalomban maradására költ, egye fene, szükségállapot, ott fordultak már elő durvább dolgok is, de olyan dolgokról beszélünk ami nagyon nem létszükséglet...

De az, mert sajnos a magyar ember akkor is meg fogja venni a 7-es golfot, ha amúgy használt suzukira futná neki, mert Magyarországon ez népszokás, mutassuk meg a németeknek, hogy mi is tudjuk, ja nem... A képmutatás, felvágósdi sajnos ha tetszik ha nem a keleti blokkban ez nekünk ment a legjobban mindig is...

Mondja aki már a sokadik posztban sem bírja abbahagyni a folyamatos magyarozást...

Kicsit elcsúsztál megint afelett amit leírtam, nyilván direkt, mert egyszerűbb nem gondolkodni (az ország azért tart itt). Én nem a magyar embereket szidtam, hanem a magyar mentalitást, ellentétben veled, aki kiemelt egy nemzetet ,és elkezdte lealacsonyítani, úgy kompleten... méghozzá tótozással... . Nagy különbség gondolom nem vetted észre?

Azért remélem tudod, hogy a kettő nem egészen ugyanaz... Mert amit én írtam az max annak sértő, aki valóban úgy viselkedik, és képmutató, amit te írtál, az meg más kategória...

Új hozzászólás Aktív témák