- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ebben igazad van, de mi van azzal, aki irodaban dolgozik? Ott alapvetoen csond van, es kozel idealisak a korulmenyek minosegi zenehallgatashoz. Ugy ertem, minimalis a hatterzaj, neha elofordul, hogy 1-2 oran at nem szol hozzam senki, kenyelmesen ulok, szoval minden adott, erted.
Engem ilyen teren ettol megfosztottak. Most nem azt mondom, hogy a bt fejhallgatom szarul szol, mert kozel se, de azert kozel se szol olyan szepen, mint egy jofajta vezetekes. -
nonsen5e
veterán
A tapasztalatom, mint egy olyan valaki, aki pár ezernél többet nem költ fejhallgatóra:
Egy igazi élmény lesz naponta a BT-s szart is bedugni mindig a töltőre és/vagy fülhallgató nélkül maradni, amikor éppen menet közben merül le. Elhiszem, hogy ha veszek 200k-ért fülhallgatót, az fog bírni 10 órát is, (ami még mindig semmi a jack ∞ idejéhez képest), de az olcsó BT fülesek szart se bírnak akkuidőre (a nyakörves hallgatók kíméljenek). Aztán két év múlva meg ennek is a felét fogják tudni, akksit meg nem cserélhetek, vehetek újat, hiába nincs semmi más baja.
A dongle mizériától pedig sugárban hányok, rém impraktikus, rém bumszli, rém gyenge minőségű, és plusz egy dolog amit vigyek magammal... + kompatibilitás és töltési problémák.
---
Egyelőre nem vagyok még szerencsére érdekelt a telefonvételben, de hónapról hónapra csökken azoknak a márkáknak a száma, ami még ott van a "majd tőlük választok" listámon, pedig egy egy éve nem is gondoltam, hogy kb. lehetetlen küldetés lesz olyan telefont venni, amiben (i) nyitható a bootloader, (ii) van jack, és (iii) nincs notch. Ezekből max. a notch-ot vagyok hajlandó elengedni, mert amoled-en szépen el lehet rejteni. Jelen állás szerint marad az LG + Asus? Eccerűen naccerű.
-
Blizzardking
őstag
Ezt, amin röhögsz, már kiveséztük itt. #24-től olvasd. Én sem voltam teljesen képben, de segítettek a fiúk. Ami a kommented morális színvonalát illeti, az meg olyan, mint amikor valaki posztol egy problémát, ami sokaknál fennáll, néhányan elkezdenek dolgozni a megoldáson, és páran vigyorogva büszkén benyögik hogy "nekem működik
".
Hurá, örülök hogy neked könnyebb dolgod lesz választani, de ez rajtunk nem segít. -
opr
nagyúr
"ugy, hogy igazabol nem sok minden szol mellette."
Kiveve a hangminoseget es a minden mas hifi cuccal valo kompatibilitast, teljesen igazad van.
Es ugye, egy hangatvitelre szant eszkoznel a hang minosegenel sokkal fontosabb, hogy a hegyen allva felmeztelenul uvoltve lengethessuk a zaszlot, ami hirdeti, hogy mennyire halado szellemuek vagyunk.Mivel a forumban tobbszor bizonyitva lett, hogy magaban a smiley nem eleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest