Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BalaNce87

addikt

válasz pisti #18 üzenetére

Jólvan nem túlzottan érdekel, de azért nagy hülyeséget nem mondtam, ennyi idő alatt meglehet csinálni egy kész játékot, egyszerűen zavart, mert számítottam idén rá, nem mintha figyelemmel kisértem volna, de akkor az oldalon írják ki hogy 2009 nem várható, de az már tuti kint van az oldalon 1-2 éve. Biztos kell vele dolgozni de nekem olyat nem mondjanak hogy egy modot nem lehet 6 év alatt megcsinálni, biztos közbe jött valami elhanyagolták leállt a project stb, úgy érthető a 6 év.

ollie: azt tudom hogy van, ezért is sokallom azt a 6 évet, de tudjuk ugye hogy több lesz.

invisus: És szerinted mennyire foglalkoznak vele ha már vagy 10 éve készül? mire elkészült volna addigra elvault volt az egész, gondolhatod mennyit dolgozhatnak vele ha ennyi idő alatt csak pár képet tudnak felmutatni.

• BalaNce87

addikt

válasz pisti #14 üzenetére

Tudtam hogy jönni fog egy okoska és kioktat, ph színvonal, én ezt nem okoskodásból írtam, igazából annyira nem is érdekel ez hogy kijön vagy sem, de a source motor akkor is egy könnyen kezelhető motor. Jó de a lényegen nem változtat hogy amit 6 éve tudunk azt nagyjából megegyezik a mai állásponttal, nem nem nézegetem az oldalt, de bátyjám mondta hogy ez már elég régóta készülő mod és régóta lehet tudni róla. Szóval igen is 6 évnek elégnek kell lennie egy mod elkészítéséhez, ők csinálnak egy játékot source motorral aminek semmi köze a valve-hoz röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák