- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
A Google olyan irdatlan pénzt és energiát ölt bele a Maps fejlesztésébe, aminek láttán én nem vagyok biztos benne, hogy ugyanazt meglépi az Apple is.
Gondoljunk csak a világszerte rohangáló Street View autókra/járművekre, amelyek már az óceán mélyéről, múzeumokról, történelmi helyek belsejéről (pl. Hiroshima-dóm) is készítettek fotókat (van összefüggő térképük a Marsról, a Holdról, bár nyilván utóbbi kettő az átlagembernek nem igazán fontos, max a csillagászoknak, de azért létezik
), sőt, néhol már épületek belsejében is képes navigálni a Google-rendszer.
Ez rengeteg pénzbe, emberek százainak munkájába és 12 évébe került a keresőcégnek. Nem tartom kizártnak, hogy ilyen mennyiségű információt az Apple sosem fog összehordani (még ha tőkéje lenne is rá). A Microsoftnak is lenne rá lóvéja, a Bing Maps mégis egy katasztrófa, pedig nem tegnap indították el azt sem. Utoljára valamikor tavasszal akartam használni, beírtam egy siófoki címet és Észak-Amerikánál tette le a kis helyjelölő ikont
Szóval térkép tekintetében a Google szerintem már behozhatatlan előnyre tett szert - lehet, hogy néhány éven belül a konkurensek megközelítik majd a GMaps színvonalát, de lelépni már biztosan nem fogják, tekintve, hogy eközben a Googlenél sem fognak tétlenül a babérjaikon ücsörögni a fejlesztők.
Amúgy a Google Maps használata nem ingyenes, 1000 lekérdezés után 4 dollár volt régen, vagyis az iPhone használók 1000 lekérdezésenként ennyivel apasztották az Apple számláját. Miután kiderült, hogy az új iOS-ben már nem GMap-s lesz, a Google csökkentette az árat 50 centre. Szóval ... elég szopóka helyzet lett ebből
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Crucial 240GB SSD eladó
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest