- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Kivettem az ominózus "Egyelőre." szócskát a cikkből, de meg kell jegyeznem, hogy nem csak az én személyes véleményem volt ez, hanem a rideg valóság. Ugyanis lesz fizetős Call of Duty játék. Nem a MW2, nem a Black Ops, de valamikor kétségtelenül lesz. Erre utaltam az egyelőre szócskával.
Nem akartam senkinek a lelkivilágába taposni, de sajnos ez a helyzet. Az Activision főnökének a kezében van a döntés, és ha rajta múlna, már holnap lenne olyan CoD játék, ami havidíjas lenne.
-
littlelion21
addikt
Nocsak, kijózanodtak...?
-
F_Zolee
nagyúr
Nem kérnek pénzt a multiért de ha megnézitek még mindig teljes áron lehet venni a MW2-t. Itt húzzák ki amit lehet.
-
Sicilian
addikt
Majd kíváncsi leszek még erre, hogy így is lesz-e
-
h-yle
addikt
Én megmondtam... És még mindíg tartom a 2011-et.
-
-
mongoose123
aktív tag
még jó hogy AIW-n játszok
-
ProEvoFan
nagyúr
egy másik fórumon olvastam ezt a véleményt:
"Hiába mondja ezt a két fejlesztő csapat úgyse ők fogják eldönteni, hogy fizetős lesz vagy sem, hanem a kiadó. "
félek h igaza van -
zola0306
tag
Ez azért cink,mert ha Te megveszel 1 játékot akkor megveszed a multi részét is,szóval nem teljesen ingyen tolod.
És az a faszkalap Kotlik Róbert ebben a pillanatban fizetőssé tenné még azt is hogy levegőt veszünk...
Rohadt pénzéhes,sunyi buzeráns.
Majd mikor a COD143-al LEGO emberekkel a Marson multiznak-5$/perc-ért- akkor meglessz neki az öröme biztos...
Nics még 1 olyan elmebeteg aki azt mondta volna:"A COD6 olyan jó lessz hogy simán adhatjuk 10 dollárral többért...."
Aztán meg lehet nézni azt a szart-5 óra Hardon akkor mi abban a jó???
Mire éppen elmélyültem volna benne már vége is,arra figyelne ez a szerencsétlen hogy normális játékok jöjjenek ki nem olyan szemetek mint amilyenekkel mostanában tele van minden.... -
törölt tag
kár.
így elmarad a fikaáradat -
Mappa
addikt
a fenébe
-
Grifid
aktív tag
Mondom én, majd a diablo 3-al fognak mindenkit lexivatni....
-
Viktor77
titán
Az "egyelőre"-t a cikkíró tette hozzá. Saját feltételezés, aminek perpillanat nincs alapja.
-
LackoMester
addikt
Úgylegyen
-
balcsy
aktív tag
Csak nehogy meggondolják magukat
-
anulu
félisten
"Egyelőre."
-
Daczy
aktív tag
Ámen
Csak aztán mindig vetessék be azzal a nyomi Kotickkal a reggeli gyógyszerét, mert már voltak napok, amikor elfelejtődött...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest