- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
válasz
#96349952 #210 üzenetére
www.17track.net próbáld itt esetleg. (Ha ezt tudom én is inkább a casekingről rendeltem volna de azt csak később vettem észre)
Közben gyorsan rékerestem és rengeteg opció van a sensor rögzítésére.Nekem a legkézenfekvőbb az lenne ha a TV két felső sarkára tudnám tudnám felaplikálni az mindig középen van, jó szögben áll és mivel egy karon van az egész így a TV vel együtt tudom mozgatni emelni stb.
Már csak ki kell találni hogy , elsőre a VESA mount toldására gondoltam... -
Shodan
őstag
Na megérkezett, hála istennek nagyjából sértetlenül . A doboz van egy kicsit megnyomva ugynazon az oldalán ahol a riftnek is volt. A külső kartonobozt látszik hogy kinyitották vagy nem tudom , de benne minden érintetlen. Nem tudom mit csinálnak ezek
A lényeg beüzemeltem, működik. First contact elsőre álllejtős. De magát a touchot nagyon nehezen tudtam kalibrálni. Nagyon kicsi helyem van kb (1,5m*70cm a tényleges ahol tudok mozogni)30 percet szenvedtem hogy a két sensor legalább 1m-re legyen egymástól, de azt a center dolgot sehogy nem sikerült ha középre álltam azt írta álljak hátrébb, ha hátrébb álltam akkor álljak középre 15dik próbálkozás után inkább tovább léptem.
A touchot így viszont könnyű kitakarni, szóval a másik sensort inkább a hátsó falra kéne varázsolni vagy valahogy átlosan majd. -
Shodan
őstag
Nem is tudom kivel lehetne felvenni a kapcsolatot. www.17track.net/ -en néztem egyébként meg kíváncsiságból, mert ott több infot kiír, az amazonon nem is ír semmi ilyet. Comment: Contact with sender in progress megjegyzés látható még ezen felül. Gondolom most a futárcég aki kikézbesíteni veszi fel a kapcsolatot az amazonnal ...
-
Shodan
őstag
Hát ez valami csodálatos, úgy látom az Amazonnál elfelejtettek csomagolni.
Parcel stopped: parcel damaged or packing inappropriate, Scan location: Budapest - HU
Ráadásul német oldalon rendeltem és franciából jön, lehet a német már kifogyott. A multkor is szar volt a csomag most úgy látom a touchot is sikerült szétbarmolni. -
Shodan
őstag
Köszi a hasznos infokat! Ez a mikrofon dolog nekem is új
Ha a Rift felbontás fix és mondjuk én a procejt cars elindítom a Gtx970-el, akkor alapból optimalizál is és hozzá rendel egy profilt mint mondjuk geforce experience, vagy majd nekem kell customba lehuznom az egyes dolgokat ha esetleg akadna (shadows, textures etc.) ?
@El Nano neked feladták már a touchot?, nekem még mindig semmi..
-
Shodan
őstag
válasz
#96349952 #154 üzenetére
Én is előre gondolatam hogy gondban leszek, mert nekem a HDMI-n a TV van. És nem szeretném mindig ki-be húzkodni. Szóval már néztem HDMI switchert, bár nem tudom a riftel mennyire lehet ez problémás.: [link] használ vki ilyesmit??
Így elég lenne csak egy gombot nyomkodni a váltáshoz. Vagy érdemesebb a DVI - Hdmi átalakító.
Köszi az eddigi válaszokat.
A komolyabb teszt majd dirt rally lesz.+1 kérdés a touchoz akkor majd még sensort kell használni?
lassan már nem marad szabad usb3csak hub
-
Shodan
őstag
Köszi a tippet. Végig is pörgettem. Hát igen így azért más az élmény mint egy kiállításon.
Ott csak rányomják a fejedre és kész miközben egy mm oldalracsuszik a headset és máris életlen a kép.
Egy dolog zavar eddig hogy az orromnál bejön a fény és kicsit kilátok. Majd este teszek még egy próbát.
Már nézegettem ilyen VR facecovereket , abból esetleg van bestbuy nem tul drága?@El Nano nekem sajnos még mindig beérkezésre vár...
Ja még annyi hogy nem szédülök, meg nincs tériszonyom, pedig a valóságban van. Szóval nálam ezek nem jöttek elő.
-
Shodan
őstag
válasz
#96349952 #142 üzenetére
Nekem meg is jött a cucc.
Amazonra kicsit mérges vagyok, eddig mindent még a legkisebb szart is úgy becsomgalolták hogy atomrobbanást is túlélt volna. Ezt meg alig ,a doboz egy nagyon minimálisan a sarkán meg is nyomódott. Már maga a doboz is egyébként egy nagyon minőségi cucc, persze benne eddig sértetlen minden.
Xbox controller is benne van! Remélem minden rendben lesz. a Touch-ra 8-9et írnak, remélem nem találják ki hogy az elfogyott és nem tudják küldeni, mert arra is nagyon rápörögtem....Na akkor setup, viszlát való világ
-
Shodan
őstag
válasz
#96349952 #115 üzenetére
Hát igen nálam is project cars és dirt rally a nagyon várós. Meg remélem azért idén már lejár a licensz és kiadják a resident-et pc-n is VR-al. Már csak ezzel a 3 játékkal ellenék. 970-el az elején elprüntyögök az ilyen minigamekkel gondolom abból van egy pár, csak hogy átjöjjön az ekszperiensz
Nekem azt írja hogy aug 9 ig nem is lesz raktáron...bár lehet hogy rendelési idő szerint szolgálnak ki.
...Nekem mikor a próbáltam baromi nagy csalódás volt, de szerintem inkább csak a körülmények miatt.
-
Shodan
őstag
Na sikerült leadnom a rendelést aug 16-19 -ét írja érkezésnek. Egyelőre 970van a gépbe , ha majd lehet kapni végre 1070-et akkor arra lesz csere. Ott is sokat rágódtam, itt most egyből nyomtam a buy gombot
Megjelenés óta követem . Eddig egyszer volt a fejemen vmelyik playiten , de ott nagyon nem jött át hangzavar volt ,életlen, rosszul is állt a fejemen. Nagyon kíváncsi vagyok...
-
Shodan
őstag
Akkor várható hogy kint vagy akár az amazonon érkezik újabb szállítmány summer sales áron? Kosárba be tudtam tenni, de checkoutnál azt írta hogy nincs készleten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest