Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Mindenki ezt tapasztalja/tapasztalta szerintem, akinek van/volt Sony telefonja. De csúcskategóriában is ugyanez... A Z2-t kiadni pl. túlmelegedéssel nevetséges. Ugyanekkora vicc a Z akadozó, lagolós lassított felvétel KitKat frissítése... Nagyon hülyének nézik a vásárlókat... A Sony már nem "az" a Sony (ericsson) ami volt régen. Próbál versenyezni a Samsunggal, azt köszönő viszonyban sincs a kettő.
(#95) adammov: Hatalmas +1
-
jozso1989
őstag
A One mini is kapott KitKat-et, ráadásul 4.2-vel jött, nem 4.1-gyel... És az messze nem csúcskategória. Bár többet nem hiszem, hogy fog kapni, de jelenleg mégis egy normális, gyors, bugmentes szoftver van rajta. Engem pl. nem zavarna, ha nem jönne az Android L a One-ra, mert a mostani is tökéletes. Nézd azt tudom, hogy drága minden csúcstelefon, de pár hónapot vársz és az összes lemegy simán 150 alá... pl. a G3, ami alapból alatta jött ki.
Szolgáltatónál még olcsóbban is megkapod és részletre. Nyilván én sem tudok kifizetni 170 ezret egy telefonra... sőt...
-
jozso1989
őstag
Sony.... ennyi. Meghagyják a bugos szoftvereket. Még csúcskategóriával sem törődnek. Egyedül a HTC és a Samsung frissíti a készülékeit Android téren. Csúcskategóriában a HTC 2 évig támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged