- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
Mindenki ezt tapasztalja/tapasztalta szerintem, akinek van/volt Sony telefonja. De csúcskategóriában is ugyanez... A Z2-t kiadni pl. túlmelegedéssel nevetséges. Ugyanekkora vicc a Z akadozó, lagolós lassított felvétel KitKat frissítése... Nagyon hülyének nézik a vásárlókat... A Sony már nem "az" a Sony (ericsson) ami volt régen. Próbál versenyezni a Samsunggal, azt köszönő viszonyban sincs a kettő.
(#95) adammov: Hatalmas +1
-
GEPESZ66
veterán
Én Xperia L-re a 4.2-es ,26-os szoftvert raktam fel.
Itt nincs szenzor bug, csak sütétben, távolabbról nem lehet vakuval jó képet csinálni, de közelről igen.
Tényleg felháborító, hogy a használhatóságot befolyásoló szenzur bugot több frissítéssel sem tudták helyre rakni.
Viszont szerintem annak ellenére, hogy nem lesz 4.3, csak lesz még javítás 4.2-re.Itt csak azt mondták, hogy az utólsó a 4.2, nem pedig ezen belül pl. a 17-es szoft.Rosszul gondolom?
Használtam én is a legutolsó 4.1-et, de ott valamiért állandóan ébresztve volt a telefon, az energiagazdálkodásnál ezt mutatta (200-szor is néhány óra alatt).4.2-nél ugyanez csak mx. 5-ször.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest