Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22

aktív tag

válasz GEPESZ66 #179 üzenetére

Ha olyan mint eddig , akkor inkább ne is jöjjön semmi ;]
    Azt nem tudom, HTC tudom, hogy pl. One X/X+-ra is (4.2.2-n ragadt) kiadta a HeartBleed update-t, sőt, apróbb bugfixek javítása is történt/ik.
    Sony nem tudom mennyire mennyire tesz ilyet (hülyeséget meg nem szeretnék írni).
    Az általános tapasztalat kb. mindenhol,hogy a felsőkategóriás Sonykon kívül a support még csapnivalóbb mint amúgy.

• dzoli87

aktív tag

válasz GEPESZ66 #96 üzenetére

Hát én szerencsére áprilisban megszabadultam az L-től és az egész Androidtól egy 925 személyével.
    Nagy dilemmában voltam, ebben az árkategóriában vehettem volna egy még jobb Androidos telefont, de nem bántam meg az biztos(eddigi életem egyik legjobb döntése volt talán). Én nem fogok senkit sem téríteni vagy reklámot csinálni a WP-nek, de nekem elegem lett a zöld robot állandó macerálásával, hogy ezek a nyomik valamit elcsesztek és, hogy én rootoljam a telefonomat és én írjak át esetlegesen konfig fájlokat vagy töltsek le XDA-ról ezt meg azt, hát köszönöm soha többet nem kérem, használni szeretném azt az istenverte telefont amit megveszek. Az, hogy félnapokat gép előtt üljek és megoldásokat keressek, hát engem ezért senki nem fizet és az elpocsékolt időmet sem kapom vissza. Amire használnám a telefont arra a WP majdhogynem tökéletes nem mondom, hogy 100%-osan elégedett vagyok de nem akarom kirakni a metró elé mint az Xperia L-t. Az, hogy lesz-e még az L-hez frissítés és esetlegesen a szenzor bug is eltűnne, már nem érdekelne még ha meg is lenne a telefon. A szoftverfejlesztőknek egy marha nagy 1-est kellene adni. Az meg egyenesen felháborító, hogy ezért a hulladékért valamikor kárgyásan 50.000,-et kértek, az biztos hogy úthengerrel mentem volna át rajta és egy szépen megfogalmazott levéllel küldtem volna vissza a Sony-nak, hogy köszönöm de ez a sz@rt tegyék oda ahová gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák