- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Hopkins95 #57 üzenetére
Szolgáltatónál ha van már elég időben befizetett számlád, akkor kéred a részletfizetési lehetőséget, adnak egy papírt 0Ft-ról és szépen a telefonszámládba lesz belevonva 22 hónapra a készülék havi törlesztője. Semmi biznisz nincs benne, szimplán kényelmesebb. Nincsen semmi plusz költsége, fillérre ugyanannyit fogsz fizetni, mintha egybe kifizetted volna. Ennyi. Én 2 éve vettem életemben először részletre telefont, előtte soha, de nekem így kényelmesebb.
Pl. az iStyle-nál tudsz MacBook-ot iMac-et is részletre venni, 0%THM-mel, ami pedig azért fontos, mert ilyen eszközöket munkaeszköznek veszel, befektetésként tekintesz rá, ráadásul 24 hónapig ki lehet húzni a részletfizetést. Ennek van értelme és ott viszont benne lehet a pakliban, hogy valóban nincs rá egyben keret.
Egy autó esetében minimum 7-8%-os THM-ről beszélhetünk és abban az esetben ha nem munkaautóról van szó (dobozos, pick-up, van, taxi, bármi amire munkaeszközként van szükséged), akkor csak azért veszed részletre, vagy hitelre, mert nem ér addig a takaró. Sokak lehet simán vehetnének egy fasza egyel kisebb kategóriájú jól felszerelt kocsit, ehelyett hitelre vesz egy fapados nagyobb autót, mert különben mit szól a szomszéd. Különben mi a francnak fizetnél a banknak? Munkaautó az más, az akkor munkaeszköz és vissza is kanyarodhatunk az almás példához.
-
.Szaki.
addikt
A 12 Mini jelenleg pontosan azokat az igényeket szolgálja ki, amit egyébként a többség szerintem az SE2020-tól várt el. Azért aratott akkora sikert, mert abban a méretben, ilyen konfigurációval nem volt más korrekt készülék a piacon. (Meg azért tegyünk hozzá egy szubjektív véleményt, az SE - akárcsak a 12 és 12 Mini - baromi jól néz ki.)
A 12 Mini viszont hozza ezeket az elvárásokat, aktuális chip, megfelelő mennyiségű ram, keret nélküli kompakt méret. Innentől kezdve az SE 2020 létjogosultsága lényegében megszűnik létezni, mondom ezt úgy, hogy én is hatalmas dilemmában vagyok, hogy SE, 12 Mini, vagy akár egy sima 11 legyen az utódja az S9+ -nak.
-
.Szaki.
addikt
Lényegében a 12 Mini személyében már meg is kapta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest