- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
vsgaborr11 #126 üzenetére
Az általad példának felhozott géppel speciel csak játszottak...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
vsgaborr11 #124 üzenetére
Mert bazinagy (1080p+) felbontáson über beállításokkal ígyis-úgyis VGA-limitbe ütközöl.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
janos666 #119 üzenetére
Szvsz ha egy játéknak jó a sztorija, az akkor is jó, ha a graf nem a legjobb. Én először egy 8600GT-n toltam végig minden LOW-on, és úgy is nagyon jó volt. Sőt, a sok hiányzó gaztól még jobbak is voltak a látási viszonyok.
Most egy HD4870-esen kezdtem el tolni VeryHigh-ba, és így is jó. Sőt.. Így a jó igazán... Néha akad, ezért nem erőltetem, csak lightosan "just 4 fun"... Ha itt lesz az R800-as a gépben meg az új moncsi, ránézek kicsit komolyabban is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#06658560 #117 üzenetére
Tudom, hogy az csak egy játék, amit sok elfogult ember techdemó-ra degradál, de szerintem a Crysisnak a sztorija se gyenge, főleg az elsőnél alig tudtam felállni a gép elől. Mondjuk én szeretem a Sci-Fi-t... Amellett néha meg lehet benne állni a tengerparton és komolyan gyönyörködni a tájban.
-
TESCO-Zsömle
titán
fintacs: Ez azért így nem teljesen helytálló... Kevés játék van, ami profitál a 4 magból...
sniper elite: Ha a pletykák igazak, akkor pont 2 hetet kell majd rájuk várni.
ui: Csak nehogy nagyobb legyen a füstje, mint a lángja... A gigantikus Hype-ból gigantikus csalódás is lehet...
-
TESCO-Zsömle
titán
The Pentium 4 brand refers to Intel's line of single-core mainstream desktop and laptop central processing units (CPUs) introduced on November 20, 2000
The third revision, Tualatin (80530), was a trial for Intel's new 0.13 µm process. Pentium III Tualatins were released during 2001 until early 2002 at speeds of 1.0, 1.13, 1.2, 1.26, 1.33 and 1.4 GHz.
(Wikipedia)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest