- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
igen ez is... előkapod a szifont, elhúzod az ujjad jobbról balra és már lövöd a képet.
androidon (120mpx lehet az oka?!) ezt megcsinálod az legalább 2-3 sec "várjá" mire lőni tudsz.. addigra meg már minden mindegyu.i. bocsi a sok külön hsz.-ért, első komment után olvastam tovább és reagáltam, majd tovább és.... szorri (:
-
atike
nagyúr
"a Huawei néha azt se tudja, mi van, megnyomod az expógombot és egy másodpercig gondolkozik... ezt főleg "hidegindításnál" csinálja, "
Ott azért valami gebasz van a konkrét telóval, mert ez minden csak nem általános...Fórumokban sem rémlik, hogy olvastam volna ilyen hibáról. Az egyik kollégámnak is az van meg az egyik öcsémnek is (Mate 20 Pro) de pont az egyik ok ami miatt nagyon szeretik az a képalkotás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Társasjáték topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ALIENWARE Area-51 R5
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest