- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoldhandRent
őstag
igen ez is... előkapod a szifont, elhúzod az ujjad jobbról balra és már lövöd a képet.
androidon (120mpx lehet az oka?!) ezt megcsinálod az legalább 2-3 sec "várjá" mire lőni tudsz.. addigra meg már minden mindegyu.i. bocsi a sok külön hsz.-ért, első komment után olvastam tovább és reagáltam, majd tovább és.... szorri (:
-
GoldhandRent
őstag
Xiaomik, többnyire a felsőházból, samu s8, s9 (volt egy céges A40 vagy mi a gyász, na azt telefonnak se mondanám, nem is számolom a "szar a droid" mappába)
Xiaomikon mindig a bone stock google keyboardot használtam, az appok meg egyszerűen szarul vannak androidra portolva - amit tök megértek.. millió hardverre optimalizálni nem (de, csak nem egyszerű) lehet -
GoldhandRent
őstag
én nemrég vettem egy SE1-et próbaképp (másdik telónak) - mivel a 12 dizájnja bejön (meg ugye az 5/5S/SE-é) - mindig is utáltam az almás telefonokat pont amiatt, hogy szög egyszerű, tömegtermék, sznob és "státuszszimbólum"
de elegem lett, hogy a Zandroidos billzeten buti hibákat vétek úgy, hogy az ujjamnak nincs köze ahhoz ami történt. az icipici SE-n sokkal szerethetőbb hibákat vétek a fél kijelzőt kitakaró ujjammal, mint amit androiod egy betűt kitakaró (ergo pontos...) ujjammala social média (meg minden más) appokról ne is beszéljünk... androidon laggol, szaggat, nincs meg ugyan az a feature, mint iOS-en. teljesen igaz az a verdikt, hogy aki socail médiázni akar, vegyen almásat. egyszerűen jobb, kényelmesebb.
heti 1 restartot ő is elkér (sőt, ő inkább elkéri, mint a droid), igaz, már régi a HW, lehet amiatt.
következő telóm fixen iPhone lesz, csak ne lenne ilyen eszméletlen drága az, ami nem is ér annyit. ((ez minden telefonra igaz))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest