- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meid0s
csendes tag
Oneplus 5-ről Oneplus 6-ra váltottam; a 2-es slotban van a digis SIM, és az új telefonban nem működik vele a mobilinternet (az 1-es slotban levő telenoros kártyával működik). A régi telefonban a digis kártya minden varázslás nélkül működött. APN jó. Híváskezdeményezés és -fogadás működik. Android 11 (AICP nightly, rootolva). A settings->about phone->radio infoban azt mondja, hogy "Data service: disconnected". Mit ronthatok el?
Nem segített sem a kártyák megcserélése, sem az, ha a telenoros kártyát teljesen kivettem. A digis kártya valamiért mindkét slotban csak GSM-ezni akar; ha a preferred network type-ot "LTE only"-ra állítom, akkor nem talál hálózatot ("data network type: unkown", ill. egy idő után UMTS; "voice service: emergency calls only"). Másik digis simmel, ami egy oneplus 3-ban simán LTE-zik, ugyanez. A oneplus6-ban a telenoros SIM gond nélkül LTE-zik.
Tehát:
1. nem a SIM rossz (ugyanaz a SIM a oneplus 5-ben jó; másik digis SIM, ami másik telefonban jó, a oneplus 6-ban szintén rossz);
2. nem a ROM a rossz (ugyanaz az AICP-verzió ugyanazzal a digis SIM-mel a oneplus 5-ben jó);
3. nem a Oneplus 6 a rossz (ugyanabban a telefonban bármelyik slotban jó a telenoros SIM).
A radio infóban alul van ilyen "All mobile measurement info"; a Oneplus 5-ön, ahol jó a digi, olyan, hogyLTE
SRV MCC MNC TAC CID PCI EARFCN BW RSRP RSRP RSRQ TA
R 100 59625 494 1374 -106 -11
0 467 1374 -107 -15
0 263 1374 -113 -20(s.í.t., van még pár hasonló sor)
A Oneplus 6-on, ahol nem jó, ilyen:
GSM
SRV MCC MNC LAC CID ARFCN BSIC RSSI
R+N 216 3 200 12110 609 60 -87
N 216 3 200 12114 590 36 -91
N 607 28 -95
N 216 3 200 12120 588 2 -97Nekem ez sajnos nem mond sokat.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!