- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Köszi, azt már végig néztem, de nem találtam semmit. Minden segéddel.kapcsolatos opciót kikapcsoltam. Már a Google értesítéseit is letiltottam, de nem tűnik el. Mikor belaktam a telefont, hozzá se nyúltam a google beállításokhoz. Egyszer feldobta a segédet, azt bekapcsoltam, fél órát szórakoztam vele mint érdekesség, majd ki is kapcsoltam.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
oba
addikt
Tegnap este pl ültem a gépnél, a telefon az asztalon pihent. Kb 2 órát ültem ott. Majd felálltam, és vittem magammal a telefont is. Majd az órám hármat rezgett... így jelzi hogy létrejött a bt kapcsolat. Magyarul megint lelőtte a BT -t, és úgy kapcsolta vissza hogy magát a kijelzőt fel sem ébresztettem, csak a kezembe fogtam a telefont és zsebre tettem. Mi ez valami mozgás érzékelős feature? :D A wipeot szeretném elkerülni, de persze ha nincs más mód akkor lehet az lesz. Egyébként adatvesztés nélkül vissza lehet térni 9es androidra?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Mosqu!to
addikt
BudapestBanknál is az A10 update után behalt az NFC fizetés. Felhívtam az ÜFSZ-t, tudtak az ügyről, és mondták, hogy már folyamatban a javít.s
A napokban jött is frissítés az appra, azóta megy.[ Szerkesztve ]
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
hedgehog
senior tag
Nálam ezek mind működnek...
A gesztusvezérlésnél a régi módszert használom (alul-oldal felsimítás a vissza, középen a home stb), ezt jobban szeretem mint a google-félét, és ezzel a Nova-nak nincs semmi baja.
A KH-s applikációt is napi szinten használom, fizettem is már vele. (bár mióta a Curve GPay kompatibilis lett, inkább Curve-n keresztül fizetek)Nálad szerintem nem a rendszerrel van gond... sima root nélküli stable-re tetted fel a frissítést, vagy voltak tuningok korábban?
-- aka p3d3str1an
-
Milestone2
nagyúr
Elég könnyű ellenőrizni, hívjon fel a kollégád, hívás közben menj át a beállítások, SIM kártyák menüpontra és nézd meg a SIM kártya állapotát ha 3G-t használ akkor nincs volte, ha 4G-t mutat akkor van volte.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
-
Milestone2
nagyúr
Az van a telefonomon (azt hittem OP6 is kapja a 4-est, vagy 5-öst) alapfelhasználó vagyok arra már tökéletesen jó. (Nem játszom, nincs BT autós hangszettem, nem vetítek ki sehová semmit)
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Rick4
félisten
Azt honnan tudod, hogy aktív a volte? Bekapcsolták a szolgáltatást, és ellenőrizted másik simben? Nekem be van állítva, viszont a telefonos ügyfélszolgálat azt mondja, nem tudják bekapcsolni a voltét. A másik sim egy digis, ott tökéletesen megy is.
A beállítást itt, a 6213-as hsz-ban találtam meg, kell egy kis program, mert 4-5 perc.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tibcsi0407
félisten
Ez alatt azt értem, hogy a korábbi CAF build-eknél minden frissítéshez tiszta telepítést kellett feltenni, mert valami zűr volt a security patch-csel.
Utána a developer visszatért AOSP alapú build-ekre, de most megint CAF van.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
-
-
tibcsi0407
félisten
A szokásos.
TWRP-ben OOS, TWRP flash
újraindítás TWRP-be,
OOS, TWRP flash
majd újraindítás TWRP-be,
wipe data,
Syberia flashelés, TWRP flash
újraindítás TWRP-be,
OpenGapps Micro, (én ezt szeretem, de nano is elég)
bootTelepítés beállítása után szoktam root-olni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
Telegram csoportban osztotta meg. Nem szeretném az engedélye nélkül továbbosztani, de ott letölthető. Ha nem tévedek, akkor majd a gyűjtőoldalra is felkerül.
Jelenleg ez az ajánlott verzió szerintem. Egyértelműen jobb képeket csinál.A másik két API 2.0 feature, ami bekerült:
Shading mode[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Nálam jobb. Nincs random idle merülés, mint az OOS-nél néha a semmiből eltűnő 10%-ok.
Aktív használatban hasonló a merülés, de ugye az aktív merülést azért alapvetően az SoC terhelése és a képernyő befolyásolja leginkább.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
Divinity
őstag
nekem úgy van beállítva, hogy a dockban lévő search bar google kereső a drawerben lévő pedig app és a home gomb is egyből oda visz így kb fél centivel lentebb vagy fentebb nyomnom attól függően mit keresek
Bár aki az OOS féle gesztus vezérlést használja annak az nem megoldás.fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
Divinity
őstag
Melyik verziót raktad fel? V1-en nem tudom, hogy működik e de V2-n nekem se megy. Direktbe kell beállítani app search-re a drawer beállításaiban. Jobban mondva kikapcsolni a global search-et. Akkor igaz a drawer-ből nem tudsz Google kérést indítani de appot legalább tudsz keresni
[ Szerkesztve ]
fun User.resolveSign() = StringUtils.EMPTY
-
Waikiki
tag
Mai hír valahol, hogy a 6T 299k-t, míg a 6 csak a 291k-t hoz Antutu-ban. Lefuttatva a hatosomon a tesztet a különbség nagy része a CPU-ból jön össze: 6: 88k, 6T: 93k.
Hogy lehet egy hardverben, szoftverben ugyanazon készülék közt bő 5%-os különbség? Ez azért bőven több, mint statisztikai hibahatár.
U.i.: És nem, ebben az esetben az Antutu szintetikus tesztje tökéletesen alkalmas arra, hogy két, hardveresen azonos (kijelző kivételével) készüléket összehasonlítsunk vele.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
andersen10
aktív tag
Az A6000-ben is van B20, és minden freki amire szükségünk van.
A6003: 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 30(2300), 32(1500), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100), 71(600)
A6000: 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 12(700), 17(700), 18(800), 19(800), 20(800), 25(1900), 26(850), 28(700), 29(700), 34(2000), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500), 66(1700/2100)
Az A6003 plusz LTE sávjai (B30, B32) Mao-n nem használtak, a B30 EU-ban sem, a B32 néhány szolgáltatónál Németország, Olaszország, UK:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_EuropeA két modell közötti másik difi, hogy az A6000 Hydrogen OS-el jön, de upgradelhető Oxygenre.
Illetve a kínai töltőfej (adapterezhető).Összességében nyugodtan meg lehet venni az A6000-t, ha vki nem fázik a gariztatási problémáktól.
A gearbesten most kuponnal 429 USD (120 eft) a 6/64 fényes fekete alapmodell. Vámmentes szállítással.
Rendeltem egyet, még úton van...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest