- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz tibcsi0407 #5493 üzenetére
off: ez az akkufigyelő cucc külön app, vagy az általad használt os része?
-- aka p3d3str1an
-
tibcsi0407
félisten
válasz mjani1172 #5497 üzenetére
Igen, a BIP is népszerű.
Nekem van még egy Huawei Watch 1, de megmondom őszintén, hogy utáltam, hogy kétnaponta töltenem kellett, ezért vettem a Stratos-t mellé. Ezt alapvetően hetente kell tölteni, bár mióta minden nap futópadon mérek vele, azóta gyorsabban merül, de még így sem vészes.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
mjani1172
addikt
válasz tibcsi0407 #5496 üzenetére
Kösz.
Most megnéztem, nem ismerem, nem követem ezeket, de úgy látom van ennek egy soványabb öccse, hosszabb üzemidővel ha jól látom, (bip)
a lényeget tudja, így lehet kipróbálom.
"Komoly órát" mint amit küldtél már nem vennék, van már, kidobnának itthon.
De az alvás része jópofa, lehet veszek egyet.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz danee992 #5494 üzenetére
Ha Skype-on nem is, de itt szívesen segítek. De én első körben az OOS-en is néznék egy gyári visszaállítást.
(#5495) mjani1172
Amazfit Stratos. Nyilván nem atombiztos, de viszonyítási alapnak kiváló.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
mjani1172
addikt
válasz tibcsi0407 #5484 üzenetére
"Én néhány naponta megnézem a mélyalvás mennyiségét."
Ezt mivel ha szabad kérdeznem?
[ Szerkesztve ]
-
danee992
tag
válasz tibcsi0407 #5493 üzenetére
Jó neked! Kicsit sem vagyok irigy egyszer ha lesz annyi szabadidőm skypeon vagy valamin szájbarágósan segíthetnél hogy hogyan cseréljek kernelt meg romot. Még G2-n cseréltem mindkettőt de ott is tégláztam 1x
Értékelést ne felejtsük már el. Köszönöm!
-
törölt tag
Szombatról vasárnapra 2-3 körül (4-kor) kerülök ágyba, vagyis inkább eldőlök.
Addig bírom a 'muszáj' -t. Tudod, weboldalak csinálása egy hozzá nem értő által.
Hehe, that's me! -
törölt tag
válasz danee992 #5486 üzenetére
OK, a fontosságot még csak-csak megértem.
Más megoldás? Nálam az ébresztés kb. 2. hangerőn van; kb. annyira hangos, mint egy zuhanó - szúnyog.
Nehezen alszom el, de akkor nagyon, viszont két dologra ébredek fel:
1. belső órám 3.55-kor ébreszt - 4-kor a 'vekker';
2. megfájdul a derekam, de az bármikor felébreszt. -
-
danee992
tag
válasz #80439296 #5483 üzenetére
Pont lesza.. akarom mondani; nem érdekel az alvás. Az a lényeg ha hívnak akkor ne keltsem fel a babát, meg páromat. S7 volt ezelőtt, ugyanígy be volt kapcsolva a kék minden éjjel, sőt még a wifi is bekapcsolva maradt éjszakánként még sem merült 5%-nál többet.
(#5478) oba : ma estére megpróbálom kikapcsolva hagyni, de kétlem hogy ez lenne a bűnös
-
NvidiaRTX
őstag
Egy kiadós mindent beleadok szex aztán mindjárt lesz mélyalvás.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
-
törölt tag
Én nem értek ezekhez az éjszakai kékség kapcsolatokhoz; mellesleg ha szabin vagyok, és nem kell kelnem korán, a szobában sincs a telefon, nem hogy a kék még aktív is legyen.
Amúgy, tényleg, mi értelme van állandóan azt lesetnem egy géppel, hogy hogyan alszom. Mondjuk ha szarul, 1-2 alkalommal elég lehet, hogy milyen idő, milyen fázis, milyen mélyen, stb. De állandóan? Attól aludnék szarul, hogy rajtam van egy kütyü.
Szóval egy kuvva éjszakára igazán le lehetne venni azt a xart, hogy kiderüljön, ki ahüjebűnös.
Nem? De. -
tibcsi0407
félisten
Ahhoz nem kell állandó BT kapcsolat. Reggel elég, ha szinkronizálja az órát a telefon.
Ha futópadon futok, nálam sincs állandóan a telefon, futás végén elmentem a session-t, aztán az Amazfit app-ot megnyitom és akkor sync-el. Addig nem.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
oba
addikt
válasz #80439296 #5479 üzenetére
Kell neki a BT éjszakára, amivel nincs is gond. De akkor rá kell tudni, hogy ez az ára. 10% akku veszteséget reggel egy fogmosás alatt vissza lehet tölteni amúgy.
(#5480) tibcsi0407: én azért megnézném BT nélkül is... lehet, hogy ő pl pulzust is mér, alvást monitoroz...stb., ami miatt nem csak idle megy a kapcsolat a két eszköz között hanem folyamatos időközönként megy az adatátvitel/sync
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
danee992
tag
-
netcore
tag
akinek van telekom megírná az apn beállításokat, a neten van fent sima meg lte is melyik a jól működő?
Üdv Laci
-
netcore
tag
-
netcore
tag
válasz tibcsi0407 #5461 üzenetére
nem hiszem, de lehet
Most át vannak köszi a tippettelenoros kártyával ment a hd hang is most a telekommal nem hogy a volte de a hd se megy, nem megy a net hívás alatt( 6fthu flottás kártya) és szerintük még egy darabig nem is lesz volte
Üdv Laci
-
tibcsi0407
félisten
válasz netcore #5459 üzenetére
Nem volt véletlenül átirányítva az egyik a másikra?
Mert másképp biztosan nem ment, hiszen csak 1 modem van a telefonban, aktív hívás, vagy mobilnet egyszerre csak egy kártyán valósítható meg.
Sajnos már nem nagyon vannak duál aktív telefonok. A Honor-ok voltak ebben nagyon népszerűek régen.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Rick4
félisten
válasz netcore #5459 üzenetére
Most is megy, mindkét simnél beállítod, hogy ha nem elérhető, akkor legyen a másikra átirányítva a hívás, és bekapcsolod a hívásvárakoztatást. Tádámm.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
netcore
tag
-
netcore
tag
sziasztok.
hogyan lehet azt beállítani hogy ha az egyik simkárytán éppen beszélek(telekom) és a másikon hívnak(voda) jelezze a hívást?
Régen a telenor+voda párossal működött.
Lehet a sim csere miatt tűnt el az a feature?Köszi
Üdv Laci
-
törölt tag
-
Rick4
félisten
válasz laszlomijin #5128 üzenetére
Na még egy észrevétel a beépített hívás közbeni felvevőről. Szóval nemrég azt beszéltük, hogy nálam magisk és az oos call record modul megy, nálad a joneplus tools, de nálam rá kell nyomni kimenő hívásnál a felvevő gombra a tárcsázóban, hogy elinduljon a felvétel.
Na ma jöttem rá, hogy nem kell rányomni, amint felveszik a másik oldalon ( tehát már nem a csörgés megy) azonnal átvált nálam is a gomb, és indul a felvétel.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
NvidiaRTX
őstag
Nem tudom volt-e már: [link]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #5445 üzenetére
De az drága.
'De'...
-
törölt tag
Miért nincs egy olyan telefon, ahol nincs 'de'...
-
danee992
tag
válasz tibcsi0407 #5441 üzenetére
Na majd most este megnézem, hogy így bekapcsolva mennyit merül
-
danee992
tag
-
danee992
tag
válasz tibcsi0407 #5435 üzenetére
A készenléti állapot optimalizációra gondolsz? Nem, nem volt, de mostmár be lesz kapcsolva. (Semmiféle akkukímélő módot nem használtam).
(#5436) oba nem nem jött át, még nagyon reggel volt direkt hagyom bekapcsolva a bluetoothot, hogy ha hívnak akkor ne a telefon csörögjön vagy rezegjen hanem csak az óra, nem akarom hogy párom vagy a baba felkeljen
(#5437) Divinity lehet mégis belekéne piszkálnom a telefonba
-
Divinity
őstag
válasz danee992 #5431 üzenetére
Nálam a Tresk egy éjszaka alatt kb 5%-ot esik. Aktív BT, Wifi, NFC és mobil háló. Csak az AOD kapcsolja ki magát mert kijelzővel lefelé rakom. Na meg bevágja magát DND-be a scheduler de az nincs hatással az üzeidőre.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
oba
addikt
válasz danee992 #5434 üzenetére
Akkor úgy látszik nem értetted az iróniát Nem "magától" merül annyit, hanem az aktív BT miatt. A BIP-nek nem fontos a folyamatos bt kapcsolat éjszaka, ha pl alvást és pulzust monitorozol vele... reggel ha vissza kapcsolod a telefonon a bt -t és belépsz a mifitbe akkor mindent syncelni fog. Magyarul ha a telefonon kikapcsolod éjszakára a bt -t attól még a BIP működik.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tibcsi0407
félisten
OB 12 ÉRKEZETT
Changelog
System
• Added OnePlus Laboratory
• Gaming mode enhancement
• Optimizations for screenshot
• Support for quick reply in landscape mode, now easier to reply to new messages when watching videosClock
• Now supports world clock with weather information(#5431) danee992
Ezt hány óra alatt teszi? Ez bőven 1%-os óránkénti merülés felett van óránként. Az éjszakára sok.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
-
danee992
tag
válasz tibcsi0407 #5422 üzenetére
Nekem éjszakánként esik le magától 10-13%-ot. 2 sim aktív de bluetoothon kívül semmi nem megy
-
mókuska
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek esetleg egy fölösleges dbrand hátlap skinje?
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #5422 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy 100% után, frissen lehúzva, békén hagyva, 5-10 perc alatt esik 1%-ot, majd kb. fél óra után megint 1%-ot.
Aztán nap végére 96-95%-on áll, szintén nem birizgálva (ez mondjuk hétvégén esélyes).
Konklúzió: lehet, csal a %-kal, és nem is tölti fel teljesen? -
tibcsi0407
félisten
válasz Macika66 #5425 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy ezt is az OEM-nek kell kezelni. A Google és a Facebook szolgáltatásai egyre rosszabbak. Már asztali gépen is van, hogy több FB ablak van megnyitva és össze-vissza küldi az értesítéseket.
A baj nem kevés.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Macika66
őstag
válasz tibcsi0407 #5424 üzenetére
Pontosan!
-
dl650
tag
válasz tibcsi0407 #5420 üzenetére
Nekem 6t van, de eddig nem tapasztaltam ilyet. Jelen pillanatban 50 órája megy. 25 százalékon van az akksi és 4.5 órás képernyő idő. Két sim. Szerintem ez elég jó. Mikor beteg voltam volt időm tapizni, simán meg volt a másfél két nap 8-9.5 sot-tal. Remélem így is marad. Persze én is tudom, hogy ahány ember annyiféle felhasználói szokás.
-
CHIPman
nagyúr
válasz tibcsi0407 #5420 üzenetére
Nekem a legújabb, vagy az előző frissítésnél volt, hogy egyszer lemerült idő előtt, de szerintem ott valami külső program ragadt be. Egyébként pedig egyre jobb az akkuidő, az S8+-om egyáltalán nem bírta reggeltől estig, ezt meg 30-40%-okkal teszem töltőre éjjelre.
szerk: Ja, 2 sim 4G-n.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
tibcsi0407
félisten
6-oson tapasztaltok hasonlót? [link]
-
BOANerges
tag
válasz tibcsi0407 #5415 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd...
SGS1->SGS3->Oneplus 1->2->3T->5->6->8Pro->12
-
-
BOANerges
tag
válasz tibcsi0407 #5412 üzenetére
Most gondolkodom feltenni a 9.03 -at. Titanium Backup épp végzett...
-
BOANerges
tag
válasz tibcsi0407 #5412 üzenetére
Engedélyeket kért, megadtam. Adattörlést megnézem. Nem a legújabb a rendszer, de stable. Lehet, hogy az okozza...
-
BOANerges
tag
válasz tibcsi0407 #5410 üzenetére
Igen, de azt (elvileg) uninstalláltam...
-
BOANerges
tag
válasz tibcsi0407 #5381 üzenetére
Letöltöttem az APK -t, de csak feketeséget mutat a kijelző. Kell rajta valamit állítani ?
-
senior tag
válasz tibcsi0407 #5405 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, akkor lehet, hogy hanyagolom ezt a töltési megoldást.
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
tibcsi0407
félisten
válasz Gabócza #5400 üzenetére
Ha jól látom ez 5W-ot tud felvenni maximum, ami nem túl acélos. Az S7-ed 7.5 Wattot tudott (ha jól tudom), ami 50%-kal több, mint amit ez nyújt. Ha az 1000 mA-t valóban tudja, akkor a Oneplus 6 akksiját több, mint 3 óra alatt tudja feltölteni.
Tekintve, hogy mennyire bizonytalan ez a termék, inkább 4-5 órát mondanék rá biztosan.
Cserébe nem tudjuk, hogy árnyékolja-e esetleg a beépített antennákat, vagy az NFC-t a kamera körül.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz rankesz #5401 üzenetére
A linket megnézted?
Az ilyen megoldások működnek Oneplus 6 -al is, persze usb-c -s verziót kell venni. De én nem ajánlanám, bár még nem próbáltam, de gyanítom hogy eléggé melegedhet az a cucc. Ráadásul biztos hogy nagyon lassú is.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!