- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Pont az a mellélövés.
A szolgáltatások fejlődéséről én is tudok, azt elismerem.
De úgy vagyok ezzel mint az autóval. Lehet nekem benne sok extra, ha ronda az egész. De még ez sem igazán jó példa, mert nem vagyok nagy igényű, a bevált dolgokat jobban szeretem, és ritkán hajlok "újítások" felé.
Tudom lehet témázni a Win8-at is, akár még Win7 kinézetet is csinálhat belőle az ember, de a vállalatok/cégek, egyszerű userek nem foglalkoznak ilyesmivel. egyszerűen visszataszító sokaknak a radikális változás (álá csempe), amivel nem lenne baj, ha egy feature lenne beépítve, de nem rákényszerítve az emberekre. A start menüről nem is beszélve. Bent a cégnél is, amikor frisíttettek Office 2007-re mindenki hányt a látványtól. Még szerencse, hogy van hozzá "s.a.x. look a like" bővítmény. A MS sajnos képes volt arra hogy ami átlátható és jól megszokott volt, elkúrja. De nem akarom folytatni a savazást, nem lenne rossz a Win8 csak hát...cskamacska:
Azért reálisan látom én is a dolgokat, rövid időn belül,ahogyan te is mondtad, nem kell igazán félni semmitől. Ez az egész DX12 mizéria a Mantle miatt van, ez tisztán látszik, gyorsan kiadott egy kis bla-bla-t a Microsoft, hogy nehogy megijedjenek az Nvidia tulajok, hogy ők el vannak hanyagolva. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest