- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Nekem a Motorolákkal az a tapasztalatom, hogy használjuk, nem irkálunk, hogy mi minden baja van, mint a felkapott telefonoknál...
G5 Plus-t csak azért cseréltem, mert gyenge lett az akksija 4 év után,és nem volt senki aki kicserélte volna, pedig kb 5000 ft volt egy új bele.
Most a One Fusion plus szintén hiba nélkül megy kerek 2 éve. -
Lasy
veterán
Látom nagyon kevesen használják ezt a készüléket. Pedig olyan jó motorola trükkök vannak benne. Amit jó pár magukban is el tudnék képzelni.
Pl a kamera indítást, vagy az elemlámpa bekapcsolás -
Lasy
veterán
válasz
mindthecrap #16 üzenetére
Ilyen ez a telefon, de elég jól birja, ugyanis még mindig semmi , vagy nagyon pici a használati láthatósága. Nem olyan kopós, és nem karcolodik annyira.
Persze tokban van, amit már jó lenne cserélni, de valami extra tokra gondoltam.
a sima átlátszó már unalmas.
Fólia rendelés sajnos harmadik alkalomra sem lett jó, mert mindig keverik a g5-el, és nem a g 5g plus. felteszem, ha az ACE készülékre rendelném az is jó lenne, de nem próbáltam azt még. -
mindthecrap
aktív tag
csodálkozom, hogy sem teszt sem pörgős topik nincs, az idegesítő békás áruházban már csak 72 ezer forint, és elvileg a 10. legtöbbet eladott telefon az idén...
-
ghiottone
nagyúr
Bemutatóm a telefonról: [link]
-
Lasy
veterán
Google drive képek
éjszaka, és köd
gcam-mal
gyári kamera appal -
Lasy
veterán
Ez igaz.
A z2play nagyon jó volt, de most már az akku nem nagyon bírja.
Tesóm használta, de csak a gyári töltővel lehetett rendesen tölteni, mint a mint a sima z-t.
Szerintem az akku miatt.
Egy nagyobb gyorstöltő jó volt hozzá, de akkor hamar lemerült.
Ezek után tesóm elhagyta a töltőt. :)Mi ez a gcam?
-
ghiottone
nagyúr
Szerintem is jó teló, csak ha az összképet nézem, akkor 400 euróért korábban többet kaptunk, illetve jobb minőséget. Az üveg (X4), illetve fém hátlap (Z2 Play) már ebből az ársávból is lassan kikopik, de ez általános sajna.
A kameraszoftver - jó Motorola szokáshoz híven - nem az igazi, az ultraszéles lencsével készült képek rettenetesek, mintha olajfestmény lenne. Gcammal persze jobb eredményeket produkál: [link]
-
Lasy
veterán
Volt már róla teszt?
-
rigoberto
őstag
MMG5GP
-
Nem is a specifikációval lesz itt a baj, az a fránya kánya szoftver támogatás és létrehozása az amin kellene dolgozniuk mert még mindig a színt alatt van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest