Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Egyetértek. Ritka helyzetben vagyok, hogy androidosként van Usb portom, de az is csak a dokkolón. Ha ugyanezt a minőségi szintet hozná a Win, egyértelműen én is azt vennék! Értsd: vékony, könnyű, nincs hűtő, nem fagyogat, usb, lan port, és minimum 10 órás akksi.... Legalább fejleszteni tudnék rajta.

Ki az aki akkor nem a megszokott win rendszert választaná, és miért? -
Rickazoid
addikt
A WP8 nem is valószínű, de a Win8RT okozhat problémákat a Google-nek, hisz elméletileg sokkal többre képes, mint az Android. Bár ez csak elmélet, lehet lebutították a mobilos op.rendszerek szintjére és hardveres oldalon sem húzták meg az alsó határt az elvárt szinten (értsd: rendes és teljes méretű USB csatlakozóból legalább kettő, HDMI kimenet, SSD, legalább 3G modem, stb., csupa olyan dolog, amit egyszerre egy androidos eszközben sem kapsz meg, de kell ahhoz, hogy egy olcsóbb notebookot kiválthasson).
-
agabe
addikt
simán benne van a potenciál a wp8 ..stb szériában....aki még nem váltott okostelóra, és azt akarja, hogy pc-n, telón, tableten ugyanaz fusson (és teljesen szinkronizálható legyen akár egy aktuális munkafolyamat is..az egyiken abbahagyja, a másikon folytatja), azok folyamatosan lehet, hogy erre nyergelnek át....de ez nem egy, hanem több év távlata majd mire kiderül.
-
nexxxx
csendes tag
Mire kijön majd a piacra semmi egetverő nem lesz benne... És szerintem a Win 8-as gépek miatt pláne senkit nem fog érdekelni. Írtam ezt a Tegra3-as tabletemről.

-
agabe
addikt
nexus 7 árából kiindulva a legolcsóbb 160ezer körül, a közepes 200, a legnagyobb meg 240 ezer körüli áron lesz itthon ha behozzák.
Nem tudom usb otg funkciója lesz-e, de egy rádugott merevlemez kevéssé mobilissá teszi.
ha valakinek kevés a beépített memória, és nem akar rákötni külső adattárolót, az nyugodtan streamelhet otthoni hálózatból bármilyen filmet...persze akkor az szintén helyhez kötött (ahol a hálózat van).A felbontást picit gyengének érzem...9.6 colon ugyanaz mint a nexus 7 colján ? ... bár a nagyobb néret miatt távolabbról lehet szemlélni mint 7 colt...majd kiderül élőben.
-
Rickazoid
addikt
Ha rendes minőségű HD videókat akar nézni az ember, 64+32 GB is kevés ahhoz, hogy ne kelljen állandóan másolgatni a videókat (persze lehet agyontömöríteni, de akkor már a magasabb felbontásnak sincs sok értelme), de olyan minőséget egyébként sem lehet élvezni pici kijelzőn. FHD-ről nem is beszélve. Egy tablet nem filmnézésre való, kivéve az SSD-vel (esetleg HDD-vel, bár az ehhez túl zajos, meleg és sokat eszik) és nem mobilos op.rendszerrel szerelt példányok HDMI kimenettel megfelelő kijelzőre kötve, de az is csak azért kivétel, mert egyrészt megközelítik egy notebook teljesítményét és funkcióit, hardveresen és szoftveresen egyaránt, másrészt az SSD-k fejlődésével és terjedésével pár éven belül lesz TB-os kapacitás is megfizethető áron.
-
Cyberpunk
félisten
Nem hangzik rosszul.

-
Rickazoid
addikt
Végre. Csak legyen igaz és jöjjön hozzánk is. Jó hír a 16:10 képarány, felbontásból se kell nagyobb, legalább nem viszi az egekbe az árát. Már csak fizikai gombok kellenének egyik szélére, hogy teljesen kihasználható legyen a kijelző teljes egésze és megadja a tavalyi Xperia dizájnt. Persze ha ezen sem dolgoznak dizájnerek, mint a mostanában bejelentett telefonokon, ez is előlapi gombok nélkül készül és olyan lesz, mint bármely más tablet.
Magas fényerejű IPS kijelző és az újabbik Gorilla Glass kéne még... bár ezek könnyen lehet nem férhetnek bele ezekbe az árakba. Mondjuk nem tudom... indokolt $100 árkülönbség a memóriachip(ek) miatt?
Ettől függetlenül remélem nem kell karácsonyig várni a startra. -
hurrikan
addikt
Kétlem, hogy jobban informált lenne mint pl belsős XDA-sok.
Persze készpénznek se lehet venni, hogy lesz.Az ára egyébként nem is alakulna olyan rosszul ha megnézzük mit ad.
A Nexus7 16GB-os változata is 90ezer. Ahogy írták a tesztben is, itt Mobilarenan is.
Itt meg azért van jó pár extra ahhoz képest. A SOC meg ugyan az, illetve az sem mert nem az 1,3-as Tegra3 lesz benne. Továbbá a kijelző és a kamera is nagyobb, +hatalmas akksi+3G modem+ amiről itt nem ír a cikk a Guest mód. (több fiókos bejelentkezés)
A 16GB-os átszámolva jelen árfolyamon: 102ezer, a 32-es 125, a 64-es pedig 148ezer lesz. -
MrMrMr
csendes tag
Biztos forrasbol tudom, hogy "kacsa" ...

-
Somoskői
csendes tag
Egy újabb bukta, szeretem a Sony-t de ezek tableteknek elég f.. a kinézete.
-
csoki46
senior tag
Jó kis gép, lassan be kéne nevezni egy táblagépre.
-
törölt tag
nem rossz,de drága
-
kiskaktusz
addikt
Vártam már egy új táblát tőlük..

-
Matada2.3
veterán
Nem rossz érdekelni fog a végeredmény

-
sdd2
veterán
Kíváncsian várom a gépet
Éehet ez lesz netbook helyett. -
Retekegér
MODERÁTOR
Annyira nem látszik a képen, de vittek bele valamit az Xperia telefonok dizájnelemeiből?
Félő, hogy nálunk nagyon drága lesz. -
fffeco
tag
windows 8-al jó lenne
-
saelin
veterán
Nagyon jól néz ki. Az árat én is sokallom habár a minőséget és teljesítményt pénzben mérik.
-
feliks
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
" Az Android 4.0 vagy újabb operációs rendszer köré épülő jövevény "
Azaz gőzük nincs mivel jön, csak tippelnek összevissza..
-
Beri78
őstag
kicsit drága..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
callmeakos
üzenetére
Pontosan!

-
callmeakos
veterán
Jo gépnek tünik de illene akkor már JBvel kihozni.
-
törölt tag
Várós!Jó teszt!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Medence topik
- iPhone topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Yettel topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szoftver miatt marad 6,7, arra rámenne zene, meg appok, akkor kb 1 film férne rá.Nem fogja megjátszani az Apple, hülyeség lenne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)