Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Félre ne érts. Nem vagyok NV-s és magam sem díjazom ezt az üzletpolitikát.
Csak arra célzok, hogy lehet vagdalkozni a szintetikus tesztekben elért eredményekkel, de a piac jelenleg nem olyan irányba halad ahol ez mérvadó lenne. Itt gondolok például a "felhő"-re is, ahol a játékok tekintetében kicsit sarkítva de ugyanazt az élményt fogod kapni a 30.000-es és a 120.000-es kategóriától mert a hardvernek semmi köze(vagy csak minimális) nem lesz ahhoz amit megjelenít a kijelző.
-
Cathulhu
addikt
Semmi baj nem lenne, ha valoban plusszt adna a grafikahoz, de nem, hanem a tobbinel elvesz. Ez siman latszik, ha a chainfire3D-t ugyesen belovi az ember es szerencseje is van, akkor nem tegras gepeken szebb grafikat tud elerni THD jatekoknal mint tegran. Es ez szerintem felhaborito, mert csalas, szemfenyvesztes. Teljesen fuggetlenul attol, hogy az nV vagy a qualcomm csinalja. Lenyeg, hogy remelem ez az uzleti modell bebukik, epp ezert szeretnem, ha a piac sokretu lenne, szabvanyok tartanak ossze, es nem dolne be egy-egy ceg ilyen kisded jatekainak.
-
Beri78
őstag
Hát erre nagyon kíváncsi leszek, de félek ettől még nem fognak az eladások megváltozni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hát eddig egyik gyártó se nagyon hamarkodta el az ICS frissítést, ami pedig a négymagos telefonokat illeti: azoknak ára is lesz csak legyen ki megfizesse
De attól függetlenül érdeklődve várom
-
szben05
tag
Kb fél éve nem követem a mobil piacot és le vagyok döbbenve, hogy már itt járunk.
-
tjb007
nagyúr
válasz
FragMaster #49 üzenetére
Egészen pontosan a Qualcomm Snapdragon S4 -es SoC család/generáció tagjaiban (kivéve MSM8x25) található processzormag neve.
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #49 üzenetére
Sajnos,ebből a tekefonból se mostanába fodunk kapni,ha LTE lesz....
Az LG most nagyon ráfeküdt a 4G-re.....A legnagyobb %-ban ők birtokolják a szabadalmakat és ki is használják.... -
FragMaster
addikt
-
Nem késő egy kicsit a Szeptember? Aki addig 4 magos kütyüre vágyik azok többsége megveszi jelenleg forgalomban lévőket. Mondjuk LG-nek szokása mindennel lemaradni a versenytársak mögött. Csak tolják ki egymás után a telefonokat a terméktámogatás utána meg a béka valaga alatt van.
-
kengyel
nagyúr
Ez a baja az LG-nek ! A telefonok készülnek, a frissítések meg a pi........ vannak
Ennyit az LG-ről !
-
blackydan
senior tag
Nagyon tetszik
-
Cathulhu
addikt
Amúgy meg kit érdekel az a X pontszám különbség ha cserébe Ilyen különbségeket lát az ember a programokban.
Pont emiatt orulnek annak, ha az nVidiat ahol lehet, hanyagolnak. Gusztustalan es folosleges tovabbi fragmentaciot hoz be a piacra, pont ugyanazt csinalja, mint PC-nel.
-
jacis
nagyúr
Na ez egy meglepő de emellett kellemes hír.
-
Xaels
félisten
Hát ha nem csak a végpontszámokat néznéd a szintetikus teszteknél akkor láthatnád, hogy azért a processzor nem sokkal erősebb, ha erősebb az Exynos-ban mint a T3-ban. Főleg az I/O meg a MEM szokta megdobni.
Amúgy meg kit érdekel az a X pontszám különbség ha cserébe Ilyen különbségeket lát az ember a programokban.
Akkuban sem sokkal jobb csak ugye a 4X-nél az LG szabott el valamit az optimalizálásnál úgy néz ki, míg a HTC-ben a bő 300mAh-val kisebb akku okozza a különbségeket.
-
jooker82
nagyúr
a 2x topicban állandóan szidták az nvidiát,amiért a tegra 2-őt nem frissitik...stb...A tegra 3-nál meg ott szivták meg,h nem tudtak a HTC Onex fölé nőni....El kellett fogadniuk,h ebből csak ennyit lehet kihozni...Meglehet nézni a Samsung prociját,mennyivel erősebb a tegránál... Mellesleg aksiban is jobban teljesit....
-
Televan74
nagyúr
Valóban szükség van a 4 mag erejére? Vagy ez is csak eladási "számháború" lesz.
-
Xaels
félisten
Gyárthatna mindenki saját SoC-ot, de az fog vele a legjobban járni aki kellő fejlesztőt állít maga mögé, hogy a sajátjára fejlesszen elsődlegesen. Mit érnek a benchmarkok, ha a játék szebben néz ki és jobban fut a papíron gyengébb vason.
-
tjb007
nagyúr
"elege lett az LG-nek a tegra,meg Qualcomm hülyeségeiből"
Kifejthetnéd bővebben is, hogy a Qualcomm -nak meg az Nvidia -nak milyen "hülyeségei" vannak.
Egy töketlen szerepel ebben a képletben és az az LG.Azt meg nem gondold, hogy a saját maguk által tervezett csoda bármivel is jobb lesz, sőt, inkább csak a probléma lesz vele.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszetősen hangzik
Kiváncsi vagyok milyen is lesz "igazán"
-
Cyberpunk
félisten
Én a hiper-szuper proci helyett jobban őrülnék valami izmos akkunak. S ez a többi gyártónak is megy, de e-nemi szerv nővelés ek így is jó lesz.
-
kmisi99
addikt
Jajj az optimus 2x et meglátva a cikk végén rögtön nem érdekel mert eszembe juttatja milyen hanyag az lg
-
wolruf
őstag
A képen a csodálatos, frissítésmentes 2X
Megértem, hogy nem akarnak több nvidiát. Én sem akarok
-
aram01
nagyúr
ezt naponta hányszor kell majd tölteni?
-
RaveForce
veterán
lassan megérződik a mobil divízió drasztikus létszám többszörözése, remélem tellett 1-2 designerre is, mert eddig eléggé értekelhetetlen ebből a szempontból..
-
rankesz
veterán
Hat nem tudom, de tolem lehet benne akarmilyen hardver nalam az LG nem johet szoba, leirta magat a multbeli sorozatos bakijaival
-
jooker82
nagyúr
De abból mért csinálnának mégegyet??,meg azt nem mobilokba használták..
Tényleg nem tudom...Lehet,h erről lenne szó? -
feliks
senior tag
teljesen egyetértek. Mondjuk vicces lenne egy 2x4,2Ghz-s mobil, de lehet okosabb dolog lenne, mint a magok számát növelni... Meg belefecölhetnének több időt abba, hogy ne melegedjen annyira a vas(OFF)(ez jó így egy mondattal a magasabb órajelet több mag helyett mondat után
)(/OFF) Láttam azt S4-es vajjal melegedést bemutatós tesztet, és a legjobban melegedős S2 tényleg tudta égetni az ember kezét.. De a Mostani GNEX-emé is, pedig még nem is overclockoltam..
Vízállóság tényleg nagy fícsör lenne..
-
spuros
őstag
Hát rendesen beindultak a gyártók hardveresen.. Lassan beérik az asztali gépek szintjét..
-
tjb007
nagyúr
L9 nevű LG SoC is létezik, szóval kétesélyes de én elég nehezen képzelem el, hogy egy alsó-középkategóriás szériába beraknak egy négymagos telefont úgy, hogy ott még kétmagosuk sincs.
-
jooker82
nagyúr
Én úgy értelmeztem a külföldi cikkek szerint,h az L9 nevezetű telefonban lesz 4 magos saját fejlesztésű proci....Mivel már van L3,l5,L7...igy az L9 valós lehet..hátha 2GB rammal jön...
-
Black Dragon
addikt
Kifejezetten tetszik.
-
a.sebi
őstag
nem tudom miert de nekem az lg a sok hibája miatt mindìg navyon szimpi volt...talán az lg arenaval fertőztek meg...
-
Tenken
őstag
Szerintem azért kell a négy, hogy az elterjedő 2 magosok mellett le tudják fedni a csúcskategóriát valami "jobbal".. Ámbár, szerintem többet érnének el, ha a 2 mag órajelét tornásznák 2x-ére a magok száma helyett, de ez nyilván bonyolultabb kérdéseket vet fel.
Minden esetre remélem vízálló lesz!
-
Oppenheimer
nagyúr
Várom közömbösséggel. Egy saját gyártású soctól nem lesznek kelendőbbek az lg telefonok szvsz.
-
Gamer21
tag
Nah akkor most mit kéne venni , L9 vagy a X4HD
-
feliks
senior tag
Már csak az a kérdés, hogy mennyire fog sokat zabálni, mennyire fog melegedni, és mennyire lesz rendben a szoftvere a telefonnak. Lehet vészesen középkori a gonolkodásom, és nem vagyok nyitott az újra, de most vettem magamnak G-NEX-et, és a belső memória méretén meg a pocsék kamerán kívül nem érzem, hogy rosszabb lenne, mint akár a 4magos S3. De nem is lassabb, csak szintetikus teszteken.. Akkor minek erőltetik ennyire a négy magot? Kettőre már sajnos tényleg szüksége kezd lenni lassan a droidnak, de néééégy...?
-
tjb007
nagyúr
Az L9 egy (papíron) már létező, okostévékbe szánt SoC ami két darab, 1GHz -en üzemelő Cortex-A9 magot tartalmaz és egy MP4 -es Mali-400 GPU -t.
Ha ebből indulunk ki akkor feltehetően minden ugyanígy fog maradni annyi különbséggel, hogy kap még két plusz magot amivel kész is van a saját Exynos 4 Quad. -
Cathulhu
addikt
Kifejezetten orulok, hogy sajat tervezeso procival all elo!
-
spawn21
veterán
gyerünk LG!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Saját négymagos processzor és köré épülő izmos mobilok szeptemberi premierjére készül a kisebbik dél-koreai gyártó.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest