- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
válasz
RubbishBin #47 üzenetére
Én mindig sötét módot használok 50% fényerőn. Nem is volt gondom eddig az S9+ -al.
-
válasz
RubbishBin #43 üzenetére
A garanciaidőn belül ingyen cserélik a kijelzőt. De mondjuk csak úgy tudom elképzelni ezt, hogy ha max fényerőn használod a telefont, ami amúgy elég rossz a szemednek.
-
törölt tag
válasz
RubbishBin #43 üzenetére
Milyen telefon?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
RubbishBin #43 üzenetére
Szívás.
-
Maga az ötlet bejön, de ilyen minimális nyomáson tesztelni nem sokat ér! Nem is fogom követni a teló sorsát, pedig ha ugyanezt a tesztet 1,5 vagy 2 méter mély vízben végezte volna, mindenképpen megtudtam volna a végeredményt! (Más tészta, hogy 2 méter mély vízben tippre 1-2 órán belül beázott volna.)
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Mr Anderson #40 üzenetére
Nem vok márka b.zi elég sokféle telóm volt már és valahogy mindig a Samu mellett kötök ki végül és gondolom nem hiába.
Az meg a mai napig vicc, hogy egy ájfónról nem lehet blutuszon átküldeni valamit egy androidos telóra. (volt ipad air 2-m) -
Cathulhu
addikt
Elkezdtek erdekes pottyek megjelenni a kijelzon, buborekok lennenek? kivul vagy belul?
-
7Heads Drago
veterán
Pont nem érdekel senkit se. Ettől még nem lesz rá gari ha beázik. Mert csak ez esetben van értelme a tanúsítványnak.
-
dilajoska1
őstag
válasz
PirosHello #35 üzenetére
Szerintem valami komolyabb játékot is el kellett volna indítani rajta és úgy a halaknal jó kis vízmelegítő lenne.
-
PirosHello
senior tag
Tippem: 10 centis vízben kb. egy algaevő hal életciklusát bírni fogja
-
válasz
NvidiaRTX #33 üzenetére
normál használat mellett nem igazán ég be de nem lehetetlen
az új iphone-k is amoled kijelzősek az utolsó ips az i11
ha sokat navigálsz vele érdemes ips-t választani egyébként mindegynekem elég volt egy ideig a droidból én váltottam iphone-ra 15 hónapos múlt az i11-em de még 2 évig biztos megmarad utána megkapja a kicsi
jó üzemidő jönnek a frissítések az én használati szokásom mellett még kompromisszum sincs a használatában sőt bejött egypár funkció amit a droid nem tud facetime imessage
a nagy is már 3 éve használja az X-et és nem is tervezi a cseréjét használja amíg működik -
atike
nagyúr
Poén, de sok értelme szerintem sincs. Ha egy medence alján lenne pld az már érdekesebb lenne.
-
zzola
titán
Semmi értelme...
-
dajkapeter
senior tag
Szerintem akkor lett volna rendes a teszt, ha egy 1,5 méter mély vízben (henger) van ez a teszt. A víznek mind1, hogy egy tónyi, vagy egy tenyérnyi felületen van a másfél méter az egységes nyomást generál. Így ~10 centire a felszíntől nincs túl nagy nyomás. Egyetértek több fentebb szólóval. A kijelző hamarabb ég be, vagy a droid hamarabb hal le, mintahogy beázna.
-
törölt tag
Egy mellényzsebből tábortűzön fortyogó bográcsos gulyáslevesbe esést lehetne szimulálni?
Mert ha ez azt megúszná vennék is gyorsan. -
mrThomi
addikt
Előbb fog öszeborulni az android mintsem
valamelyik komponens meghibasodjon. Ha ugy raktak bele a vakum amugy is megvedi. Sok ertelme igy nincsen mert atazni ugy sem tud -
DS39
nagyúr
Válthatnának sötét módra is. Úgy kevesebbet fogyaszt, és jobban néz ki a felület.
-
NvidiaRTX
őstag
Minőség - Megbízhatóság - Samsung
-
válasz
kakuk.tamas #21 üzenetére
És közben nem frissíti a legújabb security update-el? Mert akkor egy hónap múlva már nézni is veszélyes lesz
( bocs, nem válasz akart lenni) -
csacsa007
csendes tag
Haha, pont most állt le a stopper 99:59:59:59-nél, mert nem mér tovább maga a stopper alkalmazás
-
Tippem 3:5 hónap.
-
-
Cathulhu
addikt
válasz
aprokaroka87 #8 üzenetére
Mert a beeges hulye szo, az OLED az kieg, azt meg lehet viz allatt is
-
Teo.
aktív tag
válasz
Fiktivlife #2 üzenetére
-
krita1126
újonc
Nekem se nagyon volt beégős telóm
Az a baj hogy az első oled kijelzős telóknál volt ez a jelenség és azóta mindenki ezt mondja
Bár lehet nekem amiatt jó még a telóm mert nem hordok napszemüveget egész nap hogy állandóan maximumra legyen állítva a fényerő -
pusszycat
nagyúr
Ha azt vesszük, h a sony mp3 lejátszóját egy vízzel teli hengerben árulták ez jó sokáig eltarthat.
-
T0rnad0
addikt
Előbb fog beégni a kijelző...
-
aprokaroka87
nagyúr
Jó tudni hogy ha esetleg vízbe fulladok, a pokolban még számithatok rá.
-
Fiktivlife
tag
32 év múlva,74 évesen itt fogok majd ülni a gép előtt és a You Tube-on fogok nézni egy moszatos,algás 30 éves telefont, amin 86-ára kezd újra a stopper
-
TaylorPro
addikt
Ez se túl életszerű teszt, de hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! 12 napot már kibírt víz alatt a Galaxy S21
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest