- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhen
senior tag
Eléggé sűrű lett a Qualcomm ARMv8-as sorozata.
A Snapdragon 425 és 615 között pl kb semmi érdemi különbséget nem látok.
Melyik az "erősebb" SoC ezek közül? -
gusthy
veterán
Ezt azért magja válogatja. A kínaiak azt csinálják, hogy telerakják mondjuk 8 darav A7-es maggal, ami közel azt a teljesítményt hozza, mint egy S800, iszonyat alacsony fogyasztás mellett, nagyon olcsón. Viszont egy A7 és egy Krait 400 mag nagyon nem ugyanaz a kategória. Előbbiből simán elkél a nyolc darab.
-
snapi 800 tulaj vagyok.
szerintem sem tartunk még azon a szinten hogy 8 mag szügséges lenne akármihez.
xe tényleg, underclock-volting-al biztos job kiviteletés lenne mondjuk 4 mag, több gyorsítótár valamint nagyobb csikszélességen.
hiába a 4 energiatakarékos mag ha magas teljesítményen az izmosabbak dolgoznak. elég lenne 2 is, vagy esetleg 1. -
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani #11 üzenetére
Majd az év vége felé kiderül.
Kivételesen most én sem tudok többet, egy ideje büntiben vagyok. (#16) GeryFlash
Valóban nem kell, de akkor a kutyát sem érdekelné. Verseny van.
(#20) PetX
Azért, mert a sajtó ráaggatta. Az eredeti koncepcióhoz ugyan semmi köze, tehát a szó szoros értelmében véve nem big.LITTLE, viszont az elv hasonló.
-
no more
veterán
Lol, 1800-as RAM-ok... Még a PC-mben is csak 1300-asok vannak.
-
TeeJay
félisten
válasz
GeryFlash #16 üzenetére
mi bajod vele?
üresjáratban simán elmegy a telefon 4darab 1GHz-es maggal amit vélhetően full energiahatékonyságra terveznek, amikor meg kell a kraft mert néha néha játszik az ember akkor meg beröffen 4 ugyanolyan mag de 1,7GHz-en amit meg full teljesítményre állítanak be. teljesen jó lesz ez így
én telómban snapdragon 400 van (MSM8930) 2xkrait maggal 1,2GHz-en és bizony ha ez az új SOC lenne benne jobban járnék -
DemonDani
addikt
Most látom ezt: ISP 2 x 21 megapixel
Az az X inkább "," lenne. -
-
PetX
aktív tag
DE most a 400-asoknál hol a big.LITTLE amikor a magok egységesen A53-asok?
-
-
GeryFlash
veterán
Komolyan van értelme az s400asoknál a +4 gyenge magnak, nem lehet leszabályozni ha nincs cpu terhelés? Valahogy nem tűnik ésszerűnek a +4 ugyanolyan mag pár száz Mhzvel kevesebbel.
Ja és igen, nekem a szagértők azt jósolták, hogy ne is álmodjak a72ről s6xx témában, mert az középkategória
http://prohardver.hu/tema/re_utos_processzormaggal_es_igp-vel_tor_csucsra_a/hsz_1-100.html
-
rodrigez
senior tag
Bocsi Abu, de a qualcomm oldalán a 618-as esetében 2db A72-es magról írnak, nem 4-ről.
-
freeapro
senior tag
A 400-asok nem quadok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest