- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Félreértés ne legyen, jó, hogy előrelépünk magszámban, mert:
1. Jobb, mint a helyben toporgás az utóbbi 5-6 évben.
2. Jobb, mint a 2-4 mag @10GHz megcélzása brute-force. Energiahatékonyabb és jóval célszerűbb erre menni.
3. Ha én személy szerint nem is fogok már szerintem soha 150-180W-os kazánt venni magamnak, nyilván valahol el kell kezdeni végre a 2-4 magon túlmutató párhuzamosítást. A piacnak ez jó és kell, mert szerintem sokszor (cpu magoknál és igpu-nál is) azért áll meg a fejlődés, mert várják a tyúkot vagy a tojást: igény legyen a hw-re vagy jöjjön a hw amire majd lehet sw-t írni. A régi innováció kiveszett, ma mindenki a tutit Most itt a hw, lehet izzítani az sw-ket.Szóval a lépés jó, de önmagában még kevésnek látom. Eddig sw oldalról se győztek meg a közelmúltban, hogy ezt hatékonyan és értelmesen ki fogják használni. A 4 maggal is nehezen ment. Ha meg mégis menni fog a masszív és értelmes párhuzamosítás akkor erre szerintem az igpu több teret adna.
Ennyi a szumma véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest