- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tigipuf
senior tag
Ennek nem nagyon van köze a nyugat-eu-kelet-eu dologhoz valószínűleg.Ez az anyacég sara,elképzelhető,hogy semmi érdekük,meg csak nyűg nekik logisztikailag is ,anyagilag is ilyen szinten összehangolni a dolgokat.Kicsi cég ez a magyar xiaomi.hu,hogy a mindenfelől vásárolt cuccokkal foglalkozzon.El tudom képzelni ha megborítanák őket a garanciális problémás ezerféle xiaomi termékkel
.Ezért vannak a hazai kirendeltségek ,tessenek ott vásárolni
,vagy ha nem akkor nagy multiknál,ahol van erre kapacitás.
-
embe
nagyúr
Az nagy Samusung is csak a hivatalosan a magyar Samsung által forgalmazott készülékeket szervizeli. Ha pl. hivatalos németországi forrásból veszed sem. Lecsekkolják, ha a Samsung Magyarország hozta forgalomba, és nem szürke importos akkor foglalkoznak vele csak.
Akkor a Xiaomi miért ne csinálná?
-
Ne csináld már!
Így kellene működnie, igen, de a Xiaominál nem így működik, ebben szinte 100% biztos vagyok.
Beszélgethetünk arról, hogyan kellene működnie (nekem is jó lenne, ha a spanyol Xiaomi raktárból rendelt Poco X3 NFC-met itthon is szervizelné garanciálisan a gyártó), de ha a magyar Xiaomi úgy döntött, hogy csak az itthoni, hivatalos beszerzésű telefonokat szervizeli garanciában, akkor így van. Pont.
-
-
Nem értem, miért ragaszkodsz a számlához egy külföldi rendelésű telefon esetén.
Nem fog számítani eladáskor (persze, célszerű jelezned, hogy külföldi beszerzés), illetve az itthoni Xiaomi nem fogja javítani, akár van számla, akár nincs. A garanciát a webshop állja, nekik (a szervizpartnerüknek) kell visszaküldeni hiba esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest