Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ne csináld már!
Így kellene működnie, igen, de a Xiaominál nem így működik, ebben szinte 100% biztos vagyok.
Beszélgethetünk arról, hogyan kellene működnie (nekem is jó lenne, ha a spanyol Xiaomi raktárból rendelt Poco X3 NFC-met itthon is szervizelné garanciálisan a gyártó), de ha a magyar Xiaomi úgy döntött, hogy csak az itthoni, hivatalos beszerzésű telefonokat szervizeli garanciában, akkor így van. Pont.
-
-
-
Nem értem, miért ragaszkodsz a számlához egy külföldi rendelésű telefon esetén.
Nem fog számítani eladáskor (persze, célszerű jelezned, hogy külföldi beszerzés), illetve az itthoni Xiaomi nem fogja javítani, akár van számla, akár nincs. A garanciát a webshop állja, nekik (a szervizpartnerüknek) kell visszaküldeni hiba esetén. -
-
-
-
válasz
enginev3.0 #40 üzenetére
Nem kár érte.
Azért viszonyul hozzád így a MIUI, mert te is így állsz hozzá. -
válasz
nünüke1975 #36 üzenetére
Nem feltétlen csak a sebesség-különbség az 5G előnye.
Hanem a 4G-hálózat telítettségével szemben az 5G jobban használható. -
válasz
twollah1976 #30 üzenetére
Szerintem lesz.
Bár nem értem, miért nem emelik ki.Mármint alapból nem kellene kiemelni (mert alap funkció kellene legyen), de a Xiaomiról lévén szó, ezt nem lehet tudni.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest