Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz Ed3r_X_ #373 üzenetére

Szerintem a Nexus elegge etalon modell. Etalon modellt pedig nem fog a Google egy alig ismert gyartoval gyartatni a Google. A Nexus eseteben egy referencia modellrol beszelunk, ami jol szokott sikerultni.
    A Google-nek inkabb az az erdeke, hogy egy jol csengo modellel (Samsung, Asus, Lg) gyartasson csucsjodellt, illetve marketing szempontbol sem latom tul jo otletnek. Szerinted az atlagemberek mennyire ismerik az altalad emlitett markat? Szerintem nem nagyon...
    Szerintem elobb lesz HTC, Sony es Motorola mint ZTE meg Huawei..
    Hiszen egy jol csengo, ismert markaval jobban el lehet adni egy termeket. Ez siman marketing...
    Az emberek nagy resze nem hiszem, hogy hallott volna ezekrol a markakrol, foleg nem az USA-ban, ami eleg nagy piac...
    Nem kevesbe fontos teny, hogy a Nexus eladasai sem dontottek meg a kategoria konkurens termekeinek eladasi rekordjait.
    Tehat olyanra kell bizni a kovetkezo termeket, ami ismert a minosegrol, nagyobb marketing erteke van, mint az LG-nek ( a mostani Nexus is jo, nem errol van szo) es szinten jo minosegu eszkozoket gyart. Ezek a mai napon a HTC, Sony, Motorola a Samsung, Asus, stb, de nem a Huawei es a ZTE.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák