- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Szerintem a Nexus elegge etalon modell. Etalon modellt pedig nem fog a Google egy alig ismert gyartoval gyartatni a Google. A Nexus eseteben egy referencia modellrol beszelunk, ami jol szokott sikerultni.
A Google-nek inkabb az az erdeke, hogy egy jol csengo modellel (Samsung, Asus, Lg) gyartasson csucsjodellt, illetve marketing szempontbol sem latom tul jo otletnek. Szerinted az atlagemberek mennyire ismerik az altalad emlitett markat? Szerintem nem nagyon...
Szerintem elobb lesz HTC, Sony es Motorola mint ZTE meg Huawei..
Hiszen egy jol csengo, ismert markaval jobban el lehet adni egy termeket. Ez siman marketing...
Az emberek nagy resze nem hiszem, hogy hallott volna ezekrol a markakrol, foleg nem az USA-ban, ami eleg nagy piac...
Nem kevesbe fontos teny, hogy a Nexus eladasai sem dontottek meg a kategoria konkurens termekeinek eladasi rekordjait.
Tehat olyanra kell bizni a kovetkezo termeket, ami ismert a minosegrol, nagyobb marketing erteke van, mint az LG-nek ( a mostani Nexus is jo, nem errol van szo) es szinten jo minosegu eszkozoket gyart. Ezek a mai napon a HTC, Sony, Motorola a Samsung, Asus, stb, de nem a Huawei es a ZTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minecraft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GT710 passzív videokártya
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest