- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Underground 1 alatt nekem is tört egy billentyűzetem...
Részemről az új Most Wanted-del halt meg a sorozat, pedig nagy NFS fan vagyok, majdnem minden részben tetszik valami, (Shiftek kimaradtak)
Kedvenceim: régi Most Wanted, Carbon, Undercover. Az Undergound 1 nem tetszett a nagyon linearitása miatt (főleg a 2 után), de megvolt a maga hangulata, 2 sem volt rossz. Részemről, amíg a Criterion neve szerepel az NFS-ben, addig nem érdekel, max letöltöm... Hot Pursuit-ot megvettem marha akciósan, csak hogy "meglegyen" A Most Wanted meg ingyen sem kellene már...
A sokkal régebbi részek sem voltak rosszak, Porsche Unleashed, Hot Pursuit 2, még mai szemmel sem, ami nálam ritka. Egy Black Box által kiadott NFSU3 vagy Most wanted 2 viszont érdekelne, a Criterion meg húzzon vissza Burnout-ozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest