- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #50 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #47 üzenetére
akkó' keresd....
és van dedikált gomb is, hogy ötletszerűen lehessen visítani, mint a disznók.
igen, igen: akár az alagútban is....***
(#49) - = Zk = -
most nem tudom megnézni.
de logikusan meg lehet találni.
még nekem is sikerült úgy, hogy senki nem mondta.
így szeritnem te is megtalálod.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #45 üzenetére
tudsz zsaruként menni, és civilként. és asszem a választás után máshonnan indul. egyik a térkép közepéről, másik asszem a bal alsó széléről.
régen toltam, ennyire emléksszem.de be tudtam lőni a soft triple head-re, (ugye gtx480-am van csak hozzzá).
és ez nagyon nagy örömmel töltött el. 3 kijelzőn igen jó móka, látványosak a tájak szélesben.... -
szab.tam
nagyúr
régebben feldobtam a kérdést, de nem jött válasz.
van benne free drive? kb. olyan, mint a hp-ben van. (ott 2 ilyen mód van.)
gyk: kötöttségek nélkül beadutókázhatok-e egy nagy területet? (területeket.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
wednesday #28 üzenetére
tökéletes leírás.
flipper leírás korrekt.
nekem azért fontos ezért ez a játék, mert a soft tripe head megoldást vagyok kénytelen alkalamzni a 3 kijelzőmhöz, (gtx480 + 8400 gs), és az nfs játékok idáig nagyjából jól mennek rajta....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
mert mindenkit csak az értékesítés érdekel.
optimalizált fejlesztési költséggel.
pl. a simbintől uye mindenki sim-et vár.
itt pedig arcade generál több eladást. az ideális a széles beállaítási lehetőség, vagy egy 1xrű kapcsoló lenne.
de szerintem egy arcade fizika fejlesztése lényegesen olcsóbb és egyszerűbb, és a sok kontrollerrel és bill-el játszó júzer nem sír, hogy nem tud rajta végigmenni. mint az összes szimnél...
és amíg az összes autós játékot (is) játszó júzerek legalább felének nem lesz legalább 1 kormánya, ez lesz...utálom én is az arcade helyzetet, de sajnos ez van.
és ha idővel mindenféle mobil platform átveszi az uralmat, akkor a helyzet csak romlani fog.
lesz nagyon kevés, (még kevesebb), direkt szim, és a többi ultra arcade. giroszkópos kormányzásra kihegyezve... -
szab.tam
nagyúr
vajon lesz-e benne free drive opció?
mint ahogy az nfs hot pursuit is tartalmaz kettőt.(igaz, ott az kicsit idegesít, hogy nem találom a területbejáráson a mentést. tehát hogy szabad autókázásnál ne mindig a kiindulóponttol kelljen kezdenem kocsikázni, hanem onnan, ahol abbahagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest