- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Én tudtam használni így a navit, beszélgettem valakivel, ez meg nyomta a szót a fülembe. Mert ugye ha BT headset-et használsz, akkor ez van, oda jön a hang.
Viszont azt nem tudom felfogni, hogy azok akik melleted ülnek miért próbálnának pont keresztbe tenni neked és miért pont hozzád beszélnének, ha te vezetsz. Érdekes, velem nem akarnak olyankor beszélni. Nagyon szélsőséges példa, hogy többen beszéljenek hozzád, miközben te telefonálsz és navizol, plusz még vezetsz is.
Valóban élhetőbb megoldás lenne, hogy ha mutatná a képet, de multitasking hiányában erre nincs lehetőség. Itt mutatkozik meg ennek a telefon, de inkább az elképzelés(hogy nem kell multitasking) primitívsége.
-
ClioRS
őstag
Itt a lényeg. Én használtam így navit, fülessel és kihangosítóval is, annyira nem zavaró.
plus44: Amit művelsz már kicsit szőrszálhasogatásnak tűnik. Így oldható meg a legjobban, hogy tudd merre kell menni és telefonálhass is, mivel nincs rendes multitask. De ha van jobb ötleted, akkor írj az Apple-nek
Ja, mondom ezt úgy, hogy nem vagyok iPhone fan....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest